Gemime Özel Taktik Verirmisiniz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Miraç tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Miraç

Miraç User

Merhaba
    Nasıl credi ve uri kasabilirim ne kesebilirim nasıl fullenebilirim önce neyi fullemeliyim?
    Yardımcı olurmusunuz?

Gemimin özelliklerinide yazayım hemen:
    Gemi:Goliath
    Tasarım:Enforcer
    31lf3
    8iris (ful 6 lwl)
    13bo2 (gerisi en iyi crediliklerden)
    4 arge
    hst2
    ekstralar full
    pet:4lwl mödül ve protokol yok lf2 ve ao3 takılı
    full elit hız
    alpha kapısının 11 parçası kaldı
    skylab 12-11 lwl

Yukarıdaki sorularıma cevap arıyorum..
    Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenlenen: 23 Kasım 2014
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Goliath geminiz ve fena olmayan bir ateş gücünüz var.

Benim önerim ;

Yeni haritalarda X - 5 , X - 6 Lordakia ve Kristallon gibi NPC ' ler keserek yüksek miktarda kredi biriktirin ve Öncelikle BO2 Kalkan sayınızı 15 ' e tamamlayın.

Daha sonra Zeta kapısı yaparak , Havoclarınızı tamamlayın.

Devamında ARGE ' nizi biraz yükseltmeniz yararınıza olur ( 20 - 25 ARGE Arası )

Keyifli Forumlar

3. Miraç

Miraç User

Teşekkür ederim modum. Başka önerileri olan ?

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konu ilgili bölüme taşınmıştır. Bu fikir istediğiniz konuları Yeni Başlayanlar kısmına açmalısınız. Daha hızlı cevap alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cubikonlarda grup olarak kasılabiliyorsanız cubikonları tercih edin.

Ancak cubikonlarda kasılamıyor iseniz kristallon keserek kasılabilirsiniz.

Bo2 sayınızı yükseltmekle işe başlayabilirsiniz.

İyi forumlar

^^ßoZKurT^^[BoZ] bunu beğendi.
  6. skayra1

skayra1 User

bence dısardaki haritalrda hiç ugrasma, kesin birine hedef olacan gelip kesecekler eni tüm gun o haritalarda 100 bin tecrube puanı alacam diye. Biraz uri topla kamuflajla sonra eages al ve low kapısına dal. vip te alman gerekiyor. orda npc lerin canlarını azaltınca kacıyorlar saga sola onları öldürdkcede bayagı iyi puan credi uriş tp seref puanı geliiyor. öldürdügün npc nin yerine yenileri çıkıyor fakat bir sure sonra npc sayısı buyuk oranda azalıyor. git kendini öldürdüt sonra yeniden giris yapar oynarsın tüm gun , hem seni kimse öldürmez hemde peşinde kimse olmadıgı icin rahat rahat istedigin kadar oynarsın... dısarda oyun yok kimseye. kendi takımından adamlar ya sana sıkıyor yada dusman sirketten arkadaslarına seni ispiyorla r adamda gelip seni kesiyor...low kapısı rahat ettirir seni eminim buna sadece low kapısı hakkında biraz video izle. nasıl npc lere kami atılıyor gibisinden . bence bir dene. 2-3 kere ölürsen sorun olmaz sadece yılmadan o bölgenin olayını anlamaya calısırsan dedigimi anlıyacaksın...

7. bo2yok 80 talin nasıl geçeçn ?

8. VΛLVE™

VΛLVE™ User

ben 80 taliini 2 yıl önce 6bo2yle geçtim ama tallonlar izin vermedi bu sene sepromsuz teker teker ezdim full bo2yle :D

9. Miraç

Miraç User

Bu halde cubi gitsem iki konfide ağır olarak nasıl bi sonuç çıkar şuan seri seri tallon kesiyorum işimi görüyor sayılır. Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim. Ne zamandır bakmadığım için de özür dilerim.

10. İhaleden eksik kalkanları tamamla bir kısım ar-geyi de Uridium harcayarak al , 7-8 Ar-ge için fazla bir harcama yapmazsın bundan sonra Zeta kapısı inşa etmeye başlayabilirsin bu sayede gelen ödüllerle yine yüksek sayıda Ar-ge yapabilir , anahtarları da özel günlerde açarsın.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba Skylab ınızı 20 levele geliştiriseniz kredi kasmanıza yardımcı olur.

Keyifli forumlar.

12. Miraç

Miraç User

Hala tam bi sonuca varamadım ama cevaplarınız için teşekkür ederim. Modum konu kilit lütfen.

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ben size tek tek cevap vermeye çalışayım.Öncelikle kendinize bir hedef belirleyin.Bu belirlediğiniz hedefi yakalamadan başka konulara geçmeyin.Tabi bu hedefler bazen tek tek bazende bir kaç tane bir arada olabilir.
    *Kredi kasmak için öncelikli hedefiniz skylab 20 levele yükselmesi lazım.
    * Geminiz güzel.Uri için x5 haritaları x6 haritaları yada grup olarak Grup kapısı yapabilirsiniz.
    *Argelerinizi en az 21 argeye göre ayarlayınız.
    *Pet 8 level ve kamikaze modülü.
    *Bu hedefleri yaparken öncelikli hedefiniz zeta kapısı yapıp havoçları fullemek.
    *Zeta kapısından aldığınız anahtarlar ile sandık açtığınızda apis zeus ve lf4 bulma şansınızda olacaktır.
    bu anahtarları kullanırken etkinlik günlerinde açarsanız şansınız yüksek olacaktır.
    Bu hedeflere doğru kendinizi yönlendirirseniz gerisi gelecektir.İyi oyunlar.

Keyifli forumlar.

14. Miraç

Miraç User

Teşekkür ederim modum. Dediğim gibi konu kilitlenebilir.

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.