Öneri Gemimi nasıl geliştirmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KazaLow tarafından 16 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KazaLow

KazaLow User

Merhaba arkadaşlar bir süredir bu oyunu oynuyorum ve bu zamana kadar gemim şu özelliklere sahip

Venom, goli(g-enforcer), vengeance(v-avenge)
    1 adet lf4 gerisi full lf3
    bo2 ve g3n-7900 full
    ekstralar full
    8 iris diroit var diroitlerde lf3 ve dağıtıcı lazer 3 takılı
    10 seviye petim var 3 sv oto yağma 4 slot radar seviye 3 ve 2 slot radar seviye 2 var
    14 arge var argeyi npc kesme üzerine dağıttım
    delta beta gama kapıları açık ama kapıları yapamıyorum 80 kristallin kesmekte çok zorlanıyorum hemen patlıyorum kamikaze alıp denemedim ama kessem bile diğer bölümlerde zorlanırım.
    skylabım idare eder 9 seviye seprom 10 seviye premerium vsvs falan idare ediyor yani

sizce ne yapayım kolay yoldan nasıl geliştirebilirim çoğu npc yi kesmekte zorlanıyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.

yardım lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2019
  2. özdemir.x

özdemir.x User

Dostum şuanlık sadece zeta kapısına yönelmelisin. Hem arge hemde sandık anahtarı açısından çok işine yarar. Sandık anahtarları ile zeus ve apisini tamamlayabilirsin. Sonra proları almak için tekrar zeta dönmelisin. Yani anlayacağın neredeyse 40 arge olana kadar zeta harici kapı yapma.

.Paradoks. ve KazaLow bunu beğendi.
  3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Skylab modül ve rafineri seviyelerinizi vakit kaybetmeden 20'ye tamamlamalısınız.
    Açık olan kapılarınızdaki Sibelonit-Kristallin bölümlerini Kamikaze Modülü 3.seviye alarak çok kısa sürede rahatlıkla bitirebilirsiniz. Diğer bölümlerde ise lazerlerinize Seprom veya Promerium ile beslemeniz yararınıza olacaktır.
    Sonrasında ise Zeta kapısına yönelerek devam edebilirsiniz. Ödülleri ile Zeus-Apis günlerinde ganimet kutusu açıp parça toplayabilir ve eksik ar-ge değerinizi artırabilirsiniz.

İyi forumlar.

KazaLow bunu beğendi.
  4. KazaLow

KazaLow User

zeus ve apis tamamlasam benim için ne gibi bir faydası olur

5. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Sahip olacağınız fazladan 4 slot ile konfigürasyon tercihinize bağlı olarak ekstra hasar veya kalkan değerine sahip olabilirsiniz. Ek olarak Havoc-Hercules gibi diroit tasarımları ile beraber bu değerleri daha da artırma şansınız var.

İyi forumlar.

6. KazaLow

KazaLow User

en yakın zeus-apis çıkarma günü ne zaman modum

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Zeus Günü için Takvim'i takip edebilirsiniz. Her pazar günü bir sonraki haftanın etkinlikleri takvime işlenmektedir.
    Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. KazaLow

KazaLow User

kilitleyin teşekkürler

9. Leveliniz kaç? Bir grup bularak pro lazer veren görevleri tamamlayabilirsiniz.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.