Gemimin durumu sizce nasıl

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 18 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

level: 18
    tp:709.856.925
    şeref:1.027.966
    Gemi: Goli
    droid: 8 iris
    kalkan: 17 adet b02
    max kalkan gücü: 505k
    lazer topu: 32 lf3
    hız:540
    arge:15
    skylab: full 20. seviye
    pet: 9 level kami3-toplama3-düşman bulucu2-tamir1-ticaret1-yağma1
    modüller: 1 lazer3- 2 lazer1 - 2 roket2 - 2 tamir- 1 deflektör- 1 gövde - 2 şeref -1 tecrübe

sizce gemi nasıl ? eksikler neler ve önerileriniz?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

geminizin durumu fena değil fakat Argeden hiç bahsetmemişsiniz(saldırı ve savunma argesi )yaparsanız kalkanlarınız çabuk erimez ve vuruş gücünüz de artar bir yandan da irislerinizi geliştirmenizi önerebilirim.Zeta kapısı yaparak havoc tasarımı edinme şansınız olabilir gelen anahtarlada kutu açıp Apis ,Zeus,LF4 arayabilirsiniz.Kappa kapısınıda unutmamak lazım LF4 ve Hercules alma şansınız var.

İyi Forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence 1 tane epsilon yap ilk seferde %100 lf4 verdiği için çok iyi olur. Ondan sonra full zeta yap hem havoc toplamaya başlarsın hem de zetadan gelen 50 günlük dosyasıyla arge yaparsın. Böyle böyle argen 24 olana kadar zeta yap derim. Ayrıca zetadan çıkan bütün uridiumla korsan kutusu + zetadan gelen 25 anahtarla kutu açarak lf4 lerini arttırırsın ve apis yapıp zeusa 10-15 küsür parça bulursun. Argen 24 olana kadar zeta yaparsan eğer baya bir zeta yapman gerekir ve o kadar zetada havocları fullersin diye düşünüyorum ama şans işi net bir şey diyemem. Açtığın kutularla apise zeusa iyi parça bulursun ve sonra full uridium kasarak apis ve zeusun kalanını uridiumla tamamlarsın.

4. ÖMER.E

ÖMER.E User

Teşekkür ettim argeyi 24 olacak şekilde forumda sıralanmıştı işte önerilen bende ona göre tek tek gidiyorum , zetayı nasıl çıkarıcam 500 e yakındır basıyorum daha 30 civarı bişey çıktı bana

5. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Iyi yoldasınız başarılar konun kitlenmesi uygundur..

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.