Geminde yeteri kadar mayın var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___ADALET-1453™®«№™» tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eskiden alınıyordu şimdi ne oldu da alınmıyor ya ? mayını nasıl temin edeceğim ben normal satında alınmıyor bu galaksiden çıkmıyor da ? 3sn ve akıllı atmıyacağım mı ?

2. Merhaba ,

Cephane deposundaki kullanmayacağınız yada pek işinize yaramayacak fakat yer kaplayanları harcayın yada satın yer açıp almayı deneyiniz.

İyi forumlar.

3. hangi cephane ? roket mi ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Gereksiz mayın varsa siliniz.Mayın yoksa roketlerinizi satabilirsiniz.

5. Cephane deposu arttıran tasarım kullan. ne kadar yardımı olur bilemem de bende 40 bin plt 2021 vardı 5 bine kadar attım anca alabiliyorum mayın vs.

6. buzmavi

buzmavi User

ACM-01 mayını roket deponuzda yer kaplar eğer roket deponuz doluysa açık arttırmadan mayın/roket alamazsınız bu oyunun en başından beri var olan bir kuraldır bir dönem bu değişmiş olabilir ama bu hataydı düzeltildi yani olması gereken şekilde durum.

Roket deponuzda yer kaplayan malzemeler

Acm-01
    R-310
    PLT-2021
    PLT-2026
    PLT-3030
    BDR-1211
    BDR-2011
    ECO-10
    SAR-01

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.