geminin hasarı ve kalkan

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Vermiycek147, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. slm bnm gemim 30000 urilik vengeance 5 adet lf3 7 adet lf2 diroitler 2 adet flax(flaxlarda lf2 lazeri var) kalkan 2 tane 10000 urilik 2 tane hız gerisi 256 bin credistlik geminin daha çok vurması için ne yapmam lazım

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Lf3 alman lazım ben senin gibiyken ilk hızlarımı fulledim ki sende öyle yapmalısın ben bide kamufule alıp 3 4 saat kutu topluyordum 10 bin uri yapınca lf3 alırdım öyle fulledim sıkılmmasan bu yolu deniye bilirsin.

Toplucam dersen 4-x haritalarını tafsiye ederim yani 4-1 4-2 veya 4-3

3. peki full lf3 ken kaç k atıyordun ???

Jameika-TR likes this.
  4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Goliyle beslemesiz 4 k cıkıyo bende lf4 falanda vardı 5k görüyodum vega 3-4 k goli 4-5 k
    Ama bende 8 iris ki onlarında içleri full

5. hm kardeş bn şöyle söleyeyim 3 tane flax(lf2 var)gemiyi full lf3 yapsam hiç lf4 olmasa kaç k atar bnm gemi(gemi vengeance)

kalkan konusunda da yardım edermisin ???

bide leonov mu iyi yoksa vengeance mi

Last edited by moderator: Sep 14, 2014
    Jameika-TR likes this.
  6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Eski haritada takılacaksan kesinlikle lenov

7. eski harita ???

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

x-2 x-3 x-4 bu haritalar :)

İyi forumlar

Jameika-TR and Vermiycek147 like this.
  9. Jameika-TR

Jameika-TR User

Alışkanlık sory :)

10. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Leonov alıp şirketinizin x3 x4 haritalarında kasılarak LF3 ve BO2 lerinizi fulleyebilirsiniz ve SKYLAB'dan taş sevkiyatı yaparak credist kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Jameika-TR likes this.
  11. kalkan geliştirmede oluyormu

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kalkan geliştirmeniz için çok çok erken.İlk önce eksiklerinizi tamamlayın.

İyi forumlar

13. tamam saol

şimdi ben ilk önce lf3 alıcam sonra kalkanları BO2 ALICAM SONRA NE YAPMAM GEREKLİ

Last edited by moderator: Sep 15, 2014
  14. Jameika-TR

Jameika-TR User

Kesinlikle argeyi unutma ve ilk hızını fulle

15. nexsus_24

nexsus_24 User

s.a. musaitsen bi sorum var

16. Jameika-TR

Jameika-TR User

A.s calıştıgım yerden gelirse neden olmasın :) Birde konu aç istersen daha çok yardımçı oluruz

17. nexsus_24

nexsus_24 User

anladım şimdi bende golyat var diger arkadaşlar saldırı aldıgında kalkan apsorte ediyor ama benim klakan apsorte etmiyor

18. Jameika-TR

Jameika-TR User

Kalkanların Bo-1 mi veya AO2 falansa normaldir oyun sayfasından jeneratörlere gir orda kalanların hepsine bak % kaç absorbe ettiği açıklamada yazıyor.

19. nexsus_24

nexsus_24 User

20. Jameika-TR

Jameika-TR User

O arkadaşınki bo-2 ve argelidir sende %yemişken onra argede varsa %92 absorbe ediyor

Thread Status:
Not open for further replies.