Geminin Hız Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve chakall5353 tarafından 16 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG] bu resimde görüldüğü gibi gemi full olmasına ragmen hızım 472 de supportta yazdım hala cevap alamadım yardımcı olabbilecek var mı

2. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle hız jeneratörlerini kontrol et hepsi 7900 mu ? sonra hızdaki beslemeye bak promerium bitmiş olabilir yada oyundaki sorundan dolayı portal atlaşında hız ve kalkan beslemeleri siliniyor suan sorun var . merkeze iletmişler beklemen lazım öyle bir sorun varsa sende .

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle sizin adınıza yeni bir başlık oluşturdum.

Mesajınızda link bağlantısını fotoğrafa dönüştürdüm. Lütfen forumda link paylaşımı yapmayınız, çünkü kullanıcılarımıza link paylaşımı yasaklanmıştır.

Konu ile ilgili hangarınızın fotoğrafını ve jeneratör güncellemelerinin bölümünün fotoğrafını atar mısınız? Ayrıca Support ekibinin cevap verme süresi 2 iş günüdür.
    İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2020
  4. tamam dediklerinize bakıcam teşekkür ederim

5. Harita değiştirince jeneratör beslemen sıfırlanmış . Sıfırlansa dahi besleme bölümünde hala dakikası bitmemiş olarak gözüküyor , bu yüzden ona da aldanma .
    Beslemesiz ve modülsüz bir sentinelin hız konfisindeki hızı 450 , buna modül eklenince 472 oluyor . Bu da beslemenin olmadığını kanıtlar nitelikte , malesef bu sorun çözülene kadar her harita değiştirdiğinde beslemelerini yinelemen gerekebilir .

Titan. bunu beğendi.