geminin özelliklerinin elimden alınması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve has11 tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. has11

has11 User

öncelikle sporta yazdım 225 bin iru ve pet yakıtı gelmemesi ile ilgili sorunları söyledğim için geminin kalkanını 2800 den 78 e düşürdüler (belki de siz yaptınız ?) pet iptal olmuş yok...havuç vardı oda yok.. şimdi tüm konfiyi sildimm ... tüm slotlar boşş ve gemi aynı kalkana ve aynı atışa sahipp ..hakkımızı arayınca böyle olması insanı daha çok kızdırıyor ..Türkiye şartlarında çok ciddi paralar verdim ve şu anda gemi --- olmuşş ..ama biz --- değiliz haberiniz olsunn .ben oyuna yüklediğim paraların geri iadesini istiyorum çünkü size artık güvenmiyorumm..ve bunların bir tesadüf olduğunuda düşünmüyorumm ..ya paramı verin ya da oyunun ana sayfası ve oyun sayfası arasında bir Paralellik olması lazım ..bunu sağlayınn ..buna hukuki açıdan hakkınız yokk ..insani açısını zaten söylemiyorumm ..ve bunlar oyunda kayıtlı ve sabit olan şeyler ispatı o kadar zor olmamalı..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2014
  2. MaXiMuS

MaXiMuS User

yetkim olaydı uslubunu düzeltirdim senin :D bu usluba pet dayanmamış ve seni terketmiş olabilir supportu suçlama ;)

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öfke ile kalkan her zaman zararla oturur bunu unutmayın ve öfkenize hakim olun.

Öfke ile yazdığınızı var sayarak sizi sadece bu seferlik uyarıyorum ve İkinci kez uyarmayacağım , Üslubunuza kesin bir şekilde dikkat edin.

Sorununuza gelince , Bizim hesaplar üzerinde işlem , kontrol yada Muhasebe konusunda inceleme için yetkimiz bulunmuyor.

Bu nedenle , durumu Support ile çözmeniz gerekmektedir.

Forum gelip burada bağırıp , çağırmanız , hakaret içeren cümlelerde bulunmanız , sizin sadece seviyenizi alçaltır ve belli bir süre ceza yemenize neden olur.

Ödeme yaptığınız halde , Parasını ödediğiniz şeyler hesabınıza gelmedi ise , Ödeme bilgilerinizi ve Balansta ki eklemelerin , Resim örneklerini alarak Support ' a durumu izah edin.

Geminizin kalkanının Support tarafından düşürülmesi gibi bir durum söz konusu değildir , Çünkü bu Support ' a değil oyun alt yapısına bağlıdır ve Support ' da ki Adminlerin oyun alt yapısına erişim yetkisi bulunmuyor.

Oyun alt yapısına sadece Almanya da ki Tasarım ve Program ekibi ulaşabilir.

Lütfen saçma suçlamaları bırakıp , Sorununuzu belirten düzgün bir konu açın yada Durumu Support la görüşün

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.