geminin yavaş sıkması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAGRO tarafından 19 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CAGRO

CAGRO User

arkadaşlar bir kaç gün önce cyborg aldım ve bir gariplik farkettim sanki gemi rsb atıyormuşum gibi lazerleri yavaş sıkıyor, başka gemilere bakıyorum seri seri sıkıyor neden böyle bir şey var acaba ?

Luminous ve Emi0666 bunu beğendi.
  2. Zodyak

Zodyak User

Gemilerin farklı olarak ateş etme hızı farklı , hangi gemiler daha yavaş sıkıyor tam bilmiyorum ama aegis gemiside lazerleri yavaş atıyor bu oyunda olan bişey.

Luminous bunu beğendi.
  3. Animasyon farkı.

Luminous bunu beğendi.
  4. hızlı veya yavaş hasar vermek söz konusu değil zaten animasyonları farklı. Venom çok hızlı ateş eder, aegis bi sıkıp bir durur. Solace orta hızda ateş eder. Ama hepsi aynı sürede hasar verir. Cyborg da venom gibi sıkıyor bildiğim kadarıyla. Kısa süredir devam ediyorsa lag veya ping bazen böyle şeylere yol açabiliyor.

Luminous bunu beğendi.
  5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz durum animasyon farkından oluşan bir durum, sanırım bir ay kadar önce bir üyemiz bize bu durumu bildirdi ve bizler de animasyonların tamamının gözden geçirilmesini/en azından her gemide aynı animasyonun kullanılması gerektiğini merkez ekibe ilettik. Teknik ekip sorunla ilgilenecektir.

İyi forumlar dilerim.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Görsel olarak Lazer slot sayılarına bağlı olarak değişiklik gayet mantıklı değil mi diye sormadan geçemeyeceğim. :) En temel fark bu yani lazer slot sayıları bazılarında en büyük etkendir. Şimdi slot sayıları aynı lazer atış görselleri farklı olanlar var diyeceksiniz. :D :D

O konu ise tasarım ekibinde diye cevap verebilirim. :)

Bu arada bu hesap tam takır olduğu için şu saatte kendi hesabıma girmedim bu nedenle düzeldi mi bilmiyorum. Fakat Aegis gemisinde kanatların bir tanesin 1 tane lazer görseli eksikti mesela :D bir kanatta vardı diğerinde yoktu. :D