Gemiye Ek Ne Alabilirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben full lf3 ful iris 18 argeyim ve vuruş yapmak istiyorum 3500 vuruyorum çok az
    gemi aegis kalkan full 10 bin uridyumluk argeden başka ne yapmalıyım çara vurmak için

2. Merhaba,

Kutu açıp lf4 arayabilirsiniz. İrislerinize seviye basabilirsiniz

İyi Forumlar.

3. silahlara basmakmı daha mantıklı irisleremi ?

4. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

LF4 leriniz var ise onlara basabilirsiniz yoksa irislerinize basmanız daha mantıklı.

İyi Forumlar

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa irislere basmanız daha mantıklı.Çünkü irislerinizi geliştirdiğiniz zaman vuruşunuzun yanında kalkan koyduğunuz da irisinize kalkan puanınızda artacaktır.

İyi forumlar

6. senberk99

senberk99 User

kardeşim irislerin 8 ini de 16level yapmak toplam 832.000 uri ediyor hesapladım :D bana göre şimdi lf3 150 vuruyor dimi peki 1 iris geliştirince kaç vuracaksın sadece %6 etki ediyo yani fazladan 9 puan peki 8 iriste kaç eder 72 irisler iki slotlu 2 yle çarptık 144 yani 832.000 uriye sadece fazladan 144 vuracaksın bana göre onun yerine ne kadar alabiliyosan ganimet anahtarı al ve sürekli kuutu aç en az 5-6 lf4 gelir diye tahminim yani 5 tane gelse fazladan 250 vuracaksın (irisleri geliştirmekten çok ama çok daha mantıklı)
    Bende iris geliştirecektim sonra bunu düşündüm konu da açtım haklıymışım sadece 144 vuracaksın normal vurduğundan fazla
    Ama yinede senin kararın...

bu arada irisleri 832.000 uridium diyorum ya %100 başarı için söylüyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2015
  7. biraz daha fazla vurmak için diroit düzenlerine bakabilirsin canavar içinse bariyer alman 500 civarı vuruşunu arttırabilir.Diğer türlü lf4 geliştirmek mantıklı bencede...

8. TOROS41

TOROS41 User

ya bieşey sorucam gemimde apis diroitim var ama hala ganimet kutularından apis parçası çıkıyor bu bana biraz tufaz geldi malum apisim var şimdi bu bulduğum apis parçaları ne olucak... onların yerine lf-4 vaya zeus parçası çıksa fena olmazdı hani ... birde çıkan şu modüllerden bıktım dünya kadar modülüm oldu onların yerine lf-4 yada zeus çıksaydı şimdiye 100 tane lf4 üm olurdu dirotlerimde çoktan biterdi neyse cevaplar için teşekkürler. sevgiler saygılar...

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O gelen apis parçaları ile yedekte bulunması için tekrardan biriktirilir.Eğer patlar ise apisiniz o biriken parçalar ile yeniden almanız içindir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.