GEMİYE GİREMİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DORUK↕ tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DORUK↕

DORUK↕ User

selam,
    öncellikle 2 aydır suporta mesaj atıp duruyorum
    gemiye girdiğimde linkte calm down diyor girmiyor suport yardımcı olmuyor
    zaten yardımcı olun lutfen niye giremiyorum gemime

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sorununuz JAVA kaynaklı veya flash player kaynaklı olabilir. Bu uygulamaları güncelledikten sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca çerez ve önbelleği temizlemeyi unutmayınız. Sorununuzun çözüme kavuşmuş olması gerekir.

Keyifli Forumlar

3. selam ben doruk herşeyi sildim olmadı

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

JAVA ve flash player sürümünüde güncellediğiniz halde ve farklı tarayıcılardan denemeniz sonucu oyun hesbaınıza erişemiyorsanız support ile iletişime geçin. Gemniz yasaklanmış olabilir. Yoğunluğa bağlı olarak otomatik mesajdan sonra 48 saat içerisinde dönüş sağlanacaktır.

Not : Ayrıca support mesaj attıktan sonra bile otomatik mesaj gelmiyorsa , mail adresiniz kara listeye girmiş olabileceğinden support ile iletişim adresine farklı bir mail adresi deneyiniz.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2014
  5. Muhtemelen ceza almışsın en az 1 ay falan support'a mail at onlar sana cevap verir.

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

CalmDown Hatası Hesap kapandığında , Üst üste birçok kez yanlış şifre girildiğinde çıkar. Eğer uzun süredir giriş yapamıyorsanız hesabınız yasaklanmış olabilir id numaranız ile supporta yazınız şu an yoğunluk fazla olduğundan 48 saatten uzun bir sürede cevap gelme ihtimali vardır

iyi forumlar

Burn bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.