Gemiye mi diroitlere mi mantıklı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yigit673 tarafından 11 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yigit673

Yigit673 User

Arkadaşlar herhangi bir lazer topunu örneğin sallıyorum lf4 gemiye koyarsan mı daha çok vurursun 6 level diroide mi ? Çünkü benim ilk konfi gemi için tamamen lf3, diroidler ise tamamen spectl lancer 3 iken npclere x1 ile 8k civarı vuruyorum ama 2. konfide gemi tamamen spect lancer 3 ve diroidlerin hepsi lf3 iken yani tam tersi iken npc lere daha fazla vuruyorum. Oysaki tam tersi olması gerekmez mi ? Yani ilk konfide daha çok vurmam gerekmez mi npc lere ?

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Lf4 ve dengi lazerleri diroitlerinizde kullanmanız daha verimli olur.

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum başka arkadaşlarımızda düşüncelerini paylaşabilir.

İyi forumlar...

3. Cillos™

Cillos™ User

Droide koyarsan normal koşullarda daha çok vurursun. Ancak leonov gemisinde durum değişir. Leonovu eski haritalarda kullanırken iyi olan ekipmanlarınızı gemiye koyun. Leonovda gemiye takılan ekipmanlar normale göre 2 kat performans veriyor.

Yigit673 bunu beğendi.
  4. Yigit673

Yigit673 User

Çok teşekkürler.

Cillos™ bunu beğendi.
  5. Cillos™

Cillos™ User

Rica ederim her zaman :)

6. winexam

winexam User

Spectral Lancer 3 lar Npc lere gemide 145 droidde 90 vuruyor.
    lf2, lf3 veya lf4 leri droide- spectral lancer leri de gemiye koymak daha dogru olur. Hatta Lf2 ler bile spetral lancerladan daha iyi vuruyor droide taktıgınızda.

7. summer1905

summer1905 User

diroide koy bide havoc herkul olunca hasarın ve kalkanın çok iyi boyutlara gelir ki havoc herkul olmadan bile diroide koymak daha karlı

8. Cillos™

Cillos™ User

145 değil 175 vuruyor

9. winexam

winexam User

Haklısın 2 ile karıstırmısım :)

Cillos™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.