Gemiye tıklamadan davet atma ve görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Arkadaşlar bazen oyun içinde arkadaşım online oluyor chatte mesajlaşırken birbirimize grup atmak istiyoruz fakat aynı mapte olmayıp gemisine tıklamayınca ekleyemiyoruz, nickinde ay yıldız vs. oldugu için grup kurma yerine yazamıyorum, kopyala yapıştır da olmuyor.Bunun başka bir yolu var mı acaba?
    Diğer bir sorum ise bu etkinlik görevlerine yenileri gelmiyor şu anda 1 icy kesme ve icy meteroide belli bir hasar verme görevleri var acaba bu görevleri yaptıkça mı yeni görevler gelecek?Ayrıca icyler maplerde her zaman olmuyor ne zaman geleceğini nereden öğrenebilirim?

2. Merhabalar;

Arkadaşınız nickini değiştirebilir yada o size grup atabilir.Etkinlik görevleri günlük olarak geliyor ve ice meteroid anasayfanızda sağ bölümde ne zaman çıkacağına bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Chatte arkadaşının ismine tıkla altta özelden yazmak için "/w xxx" gibi bir yazı çıkar oradan isim kısmını fareyle seçerek Ctrl+C tuşuna bas sonra gruba gel Ctrl+V yap bitti.

4. Chatte isime tıklayıp bir baloncuk açılsa orda mesaj gönder arkadaş ekle grup at vs şeyler olsa iyi olur

5. O cok kasar

6. Niye kassınki chat üzerinde açılıcak topu topu 1 cm eninde 2 -3cm uzunluğunda açılıcak bi baloncuk

7. İyide zaten bunların hepsini ayrı ayrı yapılması için yerler var bunlar ne olucak? 1 cm 2-3 cm diyosunda onları yapabilmek icin kodlar yazılıyor vesaire vesaire

8. Her neyse işte ileride yaparlar birşeyler :)

9. Arkadaşımızın belirttiği konu çokta zor bir şey değil. Başka bir oyunda da söylediğini görmüştüm hiçte kasmıyor. Bu oyunu kodlayanlar berbat o başka mesele.

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  10. Bende onun için dedim en guzel ornegide gec gelen etkinlik, buglar vs.

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Oyun hakkında fikirleriniz varsa , bunu fikir havuzuna konu açarak gündeme getiriniz.

Lütfen başka bir üyenin konusu altından bunları gündeme getirip , tartışmasını yapmayınız

Burası forumdur , Karşılıklı Muhabbet yapabileceğiniz bir Chat ortamı değil.

İyi Forumlar

12. userqq

userqq User

Yardımcı olduğun için sağol.
    Ama iki gündür yeni görev gelmiyor.

13. O zaman görevi yaptıkça yenisi gelecek.

14. userqq

userqq User

Evet oyuna girip denedim ve yaptıkça yeni görev geldi ama görevler hiç yapılası şeyler değil.Eski etkinlik görevlerine ne oldu acaba?Çok saçma ödülleri var 2-3 saatlik gelen npcyi bekleyip istenileni yapacaksın ve gelen ödül 300uri,200şeref
    Bu ne şimdi...

15. Dilenciye sadaka :D

userqq bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.