GEMİYİ DONDURAN ŞEY

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►►∞╔•°»ŔܧĢДŔ«°•╗∞◄◄ tarafından 9 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunu uzan zaman önce bırakmıştım şimdi yeniden başladım.4-4 haritasında rakip benim peşime düştü baktı yakalayamayacak bir roket attı ve gemim olduğu yerde saniyelerce durdu ve etrafım buz kütlesi oldu.Bu nedir nereden alabilirim yada nasıl yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Bu geçen sene yılbaşında verilmişti 100 adet satın alınmaz. O roket gemini 3 saniyeliğine dondurun ne hareket edebilirsin ne de ateş edebilirsin.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Lütfen Forum Kurallarına uyalım.

Sorunuza gelecek olursak , Söylediğiniz Roket , Buz Roketi ( R-IC3 ) olarak geçer.

Geçtiğimiz Kış Etkinliklerinde çıkmıştı.

Ateşlendiği zaman rakip gemiyi , 2 Saniye boyunca dondurarak , olduğu yere çakılmasını sağlar.

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

3 saniye ;)

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

" Soğuk Dalga Roketi , 2 Saniye boyunca düşmanlarını dondurur , İce NPC ' lerini yok etmene yardımcı olması için eklenmiştir.
    Bu roketler tüm rakiplere karşı kullanılabilir. ( İce Roketinin Etkisi , EMP Dalgası , Citadel ' in Seyahat Yeteneği ve Vengeance Şimşek Tasarımının "Afterburner" Yeteneği ile engellenebilir. )"

2 Saniye ;)

HaFİFteN-ArıZaLı ve WolfWar bunu beğendi.
  6. Teşekkür ederim peki şuan alabilirim bir yerden temin edebilir miyim ?

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hayır , Dükkanda Etkinlik Dışında satışa çıkmamıştır.

Önümüzdeki Kış etkinliklerinde yeniden satışa sunulur mu ? Bilemiyoruz.

Kış Etkinlikleri yaklaştığında durumda kesinleşir

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  8. Tüh kaçırdık desene :) Neyse konuyu kitleye bilirsiniz istediğimi aldım :)

WolfWar bunu beğendi.
  9. WolfWar

WolfWar User

Özür dilerim modum ben 3 diye biliyordum haklısınız 2 miş. Bu arada sizi seviyorum ya :D "2 Saniye ;)" bu kısmıda anlamadım sanmayın :D

İstiklal bunu beğendi.
  10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aslında Tam 1 Senelik bir kaçırma oldu :)

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

HaFİFteN-ArıZaLı ve WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.