gemiyi fulleme yolu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

merhaba benim gem gb2 serveri 20 lf3 1 lf4 8 iris 13 b02 dun epsilondan ilk kapıda cerrah çıktı ve 2 tane d zeta acik skylab su an temel modu 14oluyor depo ve solar 13 proetium terbium onlar da 12 prometid duranium 9 promerium 8 lvl gelistiriliyor simdi arge de 2 simdi nsl bir yol izlemeliyim

2. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

SkyLab'ı geliştirmeye devam etmelisiniz. Zira burası en önemli konulardan birisi.

Ben size doğrudan uridiumlarınızla indirim günü ganimet anahtarı alıp LF4 fullemeyi tavsiye ediyorum. Hasarınız arttıkça gelişiminiz de epey hızlanacaktır.

Kapılara uridium harcamamalısınız.

İyi forumlar

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Tek başınıza zorlanmıyorsanız Kristallin ve Kristallon imha ederek kasabilirsiniz. Görevlerini alırsanız böylece ayrıca görevleri yapmış olursunuz. Korsan haritası 5-2'de kasabilir oradaki görevleri alıp yapabilirsiniz. Bir kaç kişi Cubikon imha edebilirsiniz. Zamanla kredi ve uridium biriktirin. İlerde arge v.b. gibi yerlerde kullanabilirsiniz. İlerde zeta kapısına ağırlık verirseniz hem Havoc tamamlama olasılığınız olur hem gelen günlük dosyaları ile arge yaparak maliyeti düşürebilirsiniz. Ganimet anahtarlarını biriktirip belli zamanlarda korsan kutusu açarsanız tasarım , LF-4 v.b. şeyleri tamamlayabilirsiniz.

4. ya dün süren o %350 uri de 116 saat vardı sabah kalktım 100 saat vardı çekecektim baktım bitmiş daha 100 saat varken nasıl bitti açıklayabilir misiniz?

5. dün oyundaydım sürekli anasayfayı kontrol ettim öyle bişey görmedim?

6. ana sayfada değil uridium kısmında vardı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.