Gemiyi kısayoldan fulleyeceğim ama...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Gemim imzamda bulunmakta fakat imza göstermesi açık olmayanlar için ben fotoğrafı yinede atacağım.
    Arkadaşlar gemim bu 25 Lf3 1 Lf4 15 Bo2 (Geliştirmesiz)
    İrislerin 3ü 3 kalanı 2 hepsini 4 yapmayı düşünüyorum
    epsilon lf4 veriyormuş diye ona basıyorum şu anda enerjiyi 78 parça 1000 civarı bi enerji kasıp açmayı düşünüyorum. açılırsa artan enerjiyi 2000e tamamlayıp 0 parça zetayı açmayı deneyeceğim.

Fakat sadece kalp var. Ben yengeç ve elmas almayı düşünüyordum ilk başta. Çünkü elmas ile kalkanı doldurup yangeçe geçersem emilim %100 olacak ve 270k dp demek bu. Ama cadılar bayramı aklıma geldi yarasa var yarasa alırsam daha iyi kasılacağım hem artan 75k uriyide argeye basarım. ama işte kararsızım

Bunları yaptıktan sonra ARGE yapıcam 24ten sonra 5 arge roket uzmanına verip 1 argede ısı ayarcısına vereceğim. hem 2 farklı animasyon hem roket azda olsa çok vuracak.
    Sizce bunlardan yapmamam gereken yada kesinlikle yapmam gereken bişey varmı?

Son düzenlenen: 27 Eylül 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak birşeyi kesinleştirelim.Taktik vs vs bunlar batıl inançtan yana başka bir durum değil.

Sorunuza gelirsem ben havoclarınızı tamamlayana kadar zeta yapmanızı öneririm.Başka bir kapıya vakit harcamamalısınız.

İyi forumlar

takemyhard bunu beğendi.
  3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Ben de moderatorumuzun düşüncesine katılıyorum havoc tamamlayana kadar zeta yapmanızı ve buradan gelecek olan ganimet anahtarı ile özel günlerde kutu açarak lf4, tasarım vb. size avantaj getirecek ekipmanları ayrıca apis ve zeus direodleri için inşa parçalarını veya tamamını kazanmak gibi seçenekler mevcutken başka kapıya yönelmenizi tavsiye etmem.

4. bence de zeta yap. ben şu an 5/2 havoc um ama. yılmak yok :) fulleyecez inş. zeta 1800gg den aşağı açamıyorum artık şans mı bilemedim :D

5. adminim siz öyle diyorsunuzda ama olursa işin ucunde hercules var.
    Apis 7 Zeus 1 parça indirim paketi çekip apis kutu ve uri ile atmamlamayı düşünüyorum. eğer olursa indirim bitmeden zeusuda tamamlayacağım.

6. mesela modum kappada son yaratık sol alttan gelirse herkül veriyo bu bizzat denedem

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  7. bence taktik falan yok. belli bir şeye dayanan olasılıklar var. matematik yani.

8. sen öyle zannet kardeş

bir zaman lar bi sancakbeyi vardı tr2 de 130 kappa 36 herkül :)))))

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kendinizi avutmak istiyorsanız hava hoş tekrar diyorum bunlar ile kendinizi kandırırsınız.

Konuya gelirsem tekrar etmek istedim havoc olmadan hercülün hercül olmadan havocun bir anlamı yoktur.İkiside farklı konfigrasyon dizilimlerine hitap etmekte.

Bence ilk olarak zeta ardından kappaya geçmelisiniz.

İyi forumlar

takemyhard bunu beğendi.
  10. takemyhard

takemyhard User

tabii modum...kapıyı enson bitirirken tek ayak üzerinde durup olee dark diye bağırınca bide üstüne elit tasarımlı aegis veriyolarmış :) sizin haberiniz yokmu yoksa :)

11. titans___

titans___ User

ben alpha 3 veya 4 beta 2 gama1 yaptım sonra kappa yapdım vermedi illa bunları yaparak yapcaz dicemde ben daha zeta yapmama gerek de yokki hem çok saçma değilmi insanlar bir zeta bir kappa yapar diye bir kanun mu var yada sizin dediğinizgibi kapı mı yapılır yani siz haksısınız demiyorum ama bu şekilde olması da enteresan şimdi yaratık alttan gelmesse patlıyak hak alak ordan gelene kadar ordan gelincemi kesek peki aklıma gelen bu oldu ya

12. Zeta'ya devam et şu anlık Alfa Beta Gamma üçlüsüyle bir işin yok

13. ben öyle demedimki ben öyle yapınca büyük olasılıkla hercules çıkıyormuş dedim 3 kişi denedi hepsinede çıktı
    şimdi kapıları bırakalımda ben hangi uçuş düzenini alacağm konusunda kararsızım
    Elmas ile yengeç almayı düşünüyordum. genelde 5-2 yada 2-7de kasılırım. sürekli kasılmak için elmas ile kalkan doldurup yengeçe geçersem kalkan emilimi %100 olacağı için 250 civarı dp gelecek. ama yakında cadılar bayramı var gelince yarasa alsam daha iyi yaratık keseceğim valla hangisini alsam kararsızım

14. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Zeta ve apsilon kapısı yapabilirsiniz şansınız var ise LF4 ve bir yandan HAVOC fullemiş olursunuz.

Keyifli Forumlar.

15. modum diyorsunuzki havuk ve herkülleri farklı kofilerde diye allahaşkına bideneyin bakalımne oluyo herkülden havuğa geçtiniz zaman otomatikman darbeniz düşer bilmiyom farkındamısınız burda trecübe konuşuyo isterseniz bi profil fotoma bakın ve bu gerçektir bir zaman lar bi sancakbeyi vardı tr2 de 130 kappa 36 herkül 33 havuk 140 lf4 :)))))

16. AaronSW

AaronSW User

Yarasayı bekle bu aradada zeta kas

17. zeta uri kas kutu aç ozel gunlerde

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.