gemiyi kurtaramıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADANALIM41 tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ADANALIM41

ADANALIM41 User

gemimi 3bl de sıkıştı seprom atıcaktım 3-8 geçerken nerden bastıysam j ye oyun güzeldi akıcıydı ama portalda sıkışana kadar neyse oyundan 8 dakikadır düşemedim hesap 8 dakikadır oyunda gözüküyor kaç dakikada düşüyor oyundan başka hangara geçip bl den çıkarıcam gemiyi çıkaramaıyorum bu oyundan düşme süresi ne kadar acaba ?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bu gibi durumlar genelde resete kadar düzelemeyebiliyor. Şuan için en hızlı çözüm hazır saat erkenken Support birimimiz ile iletişime geçip geminizi X-1 haritanıza atmasını talep etmektir.

İyi forumlar.

3. ADANALIM41

ADANALIM41 User

anladım modum bi 2 dakika kadar önce düzeldi teşekkür ederim kitleyebilirsiniz ama baya uzun sürdü girmem :D

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözülmesine sevindim. :) Umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsınız fakat tekrardan yaşarsanız hemen Support ekibimiz ile iletişime geçerseniz sorununuz çok daha çabuk bir şekilde düzelecektir. :)

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.