gemiyi tr ye geçirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaL^^РОССИЯ tarafından 14 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum gemiyi tr ye çevirecem ikametgahdan başka bişey resmini çekip supporta yollasak olmuyo mu bi yadımcı olun allah için bide supporta mesaj atıyorum otomatık mesaj geliyo düzgün yazmöadınız filan

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Tam olarak sormak istediğiniz soruyu anlamadım. Server değiştirmeden mi bahsediyorsunuz yoksa ödeme şeklinden mi?

İyi Forumlar

3. gemiler server değiştiremez, yeni gemi açıp sıfırdan başlaman lazım

4. yok yok ödeme bende euro gözüküyo ben türkiyede oturuyorum ödeme yapamıyorum tl ye çevirilmesini istiyorum gemi rusyaya baglı oldgu için euro gözüküyo

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konuda support ile iletişime geçiniz lütfen. Support ekibimiz sizlere daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir.

İyi Forumlar

6. vermiyolar modum siz yanıtlarsanız sevinirm otomatik cevap geliyo bide beni yönlendirseniz supporta nasıl mesaj atacagıma dair

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support - Destek Ekip İçin Tıklayınız.

Hesaplar ve Ödemeler ile ilgili sorunlar için biz forum üzerinden bir şey yapamıyoruz. Hesaplar üzerinde inceleme yapmak için yetkimiz yok

Bu konuda tek çözümünüz , Supporttur.

Support ' a durumu Anlatırken , İD Numaranızı da eklemeyi unutmayın.

Soru türünüzü de , Ödeme sorunu olarak belirleyin.

Keyifli Forumlar

8. teşekkürler modum kolay gelsin

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz , Başka sorunuz yok ise , Kilitleyelim

Keyifli Forumlar

10. kilitlenebilir teşekkrler.

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İstek üzerine ve Cevap verilmiş olmasından dolayı , Kilitlenmesi uygundur