Genel Af

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rahat_kaptan_47 tarafından 30 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TÜM CEZA GEÇMİŞİNE GENEL AF GELMELİ

1. EVET

39,1%
  2. HAYIR

60,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Türkçenize laf etmedim, maşallah dedim olumluluk eki.

Ayrıca konuyu amacından çıkarmamak adına, konu dışı söyleyeceğiniz şeyler varsa, lütfen merhaba konusuna yazınız.

İYi forumlar.

2. Herkes cezasını çekmeli! -1

Cillos™ ve Darion26 bunu beğendi.
  3. -1 botculara gün doğsun...

Cillos™ bunu beğendi.
  4. -1 katılmıyorum bot hepsi adamların ban yesinler

anakin5555 ve Cillos™ bunu beğendi.

5. O kadar caydırıcı ki bot satan takım üyeleri var...

Vallahi pes daha birbirinizden haberiniz yok ki sizin kimin ne yaptığını bile bilmiyorsunuz iletişim desen sıfır. Bir şey anlatıyoruz yan cebime koy tripleri , fikir belirtiyoruz yediğimiz hakaretlere senelerce göz yumulup fikir sunanları bannlarsınız...

Siz ilk önce forumda ki düzeni kendi zihniyetinizle sağlamaya çalıştığınız için zaten oyundan pek bir şey beklenmiyor forumda bu tip ithamlarda bulunmanızda bir hayli gülünç neticede isteyen haritaya çıkıp görebilir general mi yoksa binbaşı mı albay mı hangisi botta olduğunu gözüyle görebilir (tabii at gözlüklerini çıkarıp bakacaksanız) ne diyeyim boşa konuşuyorum.

Siz zaten botçulara yeterince af sağlıyorsunuz ki ? Bugcu botçu gemilerin çoğu zamanında bann aldıktan sonra bazı şahıslara para verilip gemileri açtırıldı kaç kişi 2009-2011 fiyaskosunda böyle kurtuldu.

Siz adalet sağlayamıyorsunuz ki ?

6. Dodge hala oynuyormusun ?

7. Artık oynamıyorum :)

Gemi öylece duruyor.

Video hazırlayacaktım bu konuyla ilgili fakat üşendim bir konuşmuşum 26 dakika video boyutu 69 gb...

Tamam kalsın dedim :D

Video hazırlayıp yayınlasamda dikkate almazlar bu kadar eminim çünkü biz mükemmeliz biz kusursuz şekilde iş yapıyoruz kafasından kurtulamıyorlar bu yüzdende kaybediyorlar ama neyse kendilerine batırsınlar çuvaldızı...

Ben bir şey deyince dodge şöyle böyle oluyor...

8. İyi hayatta başarılar dilerim :) :)

9. botculara gün doğsun derken çıkacak af botculara yarar ancak anlamına gelmektedir ?

10. anakin5555

anakin5555 User

botçular cezayı alıp afedilirse çok kötü olur oyum -1 değiştiriyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.