genel anlamda görüşleriniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 28 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. konu başlığında belirttiğim gibi bir olay var 1 arkadaş arge dedi ama tam anlamadım

gemim: 1 lf4 31lf3 16bo2 16elit hız 8 iris diroit dizilimlerinden credili olanlar var

P.E.T: 9 seviye (3. seviye hamadde toplama, 3. seviye kamikaze, 3. seviye radar[1 adet] 1.

seviye radar[2 adet] var
    Citadel Veteran var promerium satıyorum günlük 8m cre geliyor oradan
    Asıl gemim goliath enforcer

kapılarım:

(bitirdim)alpha: 6/34
    beta: 41/48
    gamma: 54/82
    zeta: 95/111

sizce hangi kapıya yönelmeliyim?
    ve bazı sorularım var:

adama sıkıyorum miss yazmadığı halde hasar yemiyor çok az yiyor (kalkan için)
    zeta kapısının sonundaki boss nasıl geçiliyor dönme taktiğini mi uygulayacağız

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Zeta kapısına yönelmelisiniz,gelen anahtarlar ile Apis,Zeus ve lf4 günlerinde açarak diroit ve lazerlerinizi tamamlarsınız.

Gelen günlük dosyaları ile argelerinizi tamamlarsınız.

Hangi boss yaratık için soruyorsunuz.Devourer için soruyorsanız insta kalkanlı olduğundan önce çevresindeki yaratıkları pet kamikaze yardımı ile bitirip yaratığı en son güve uçuş düzeni ile kesebilirsiniz.

Zeta kapısı ve yaratıkları hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kalkan içinde kalkan sıklığı yada yanıltma manevrası olabilir .Buradan argelerle ilgi geniş anlatıma bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. keskinniyo

keskinniyo User

Argeyi araştır.
    Bence zetaya yönel ordan hem günlük dosyası geliyor hem korsan anahtarı hemde havoc gelme şansı var.
    Zeta sonundaki devourer'i kesebilmen için önce etrafındaki npcleri kesmelisin 8tur gelecekler her turda kesersen sonunda devourerin kalkanı açılacak sende sıkıp kesebileceksin.
    O sondaki soruna gelecek olursak miss yazmadığı halde ve instada açmadığı halde hasar vermemesi olayını bende bilmiyorum tecrübeli bir arkadaş bizi bu konuda aydınlatırsa sevinirim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.