Genel Bilgileri Toplayan Siteler Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jimcarry123 tarafından 15 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bu mesajınıza zaten bir diğer üyemiz, @Last_Repent cevap vermiş. Verdiği cevap bu mesajınızda yazdıklarınızı açıklıyor bence.

Geçelim diğer mesajınıza.

Başka forumlardan sorumlu olamayız. Bahsi geçen X sitesi bir fan sitesidir. Yani Bigpoint ile hiç bir alakası yoktur!

O sitedeki sunulan bilgilerin gizli olmadığını hepsinin genele açık bilgiler olduğunu ve de bu nedenle bir gizlilik ihlali olmadığını belirttim. Mesajımı farklı yöne çekerek farklı anlamlar çıkarmayınız.
    Sitede yarın bir gün bot reklamı yapılır, ne bileyim yetişkin içeriği paylaşılır buna bizim müdahale şansımız yok. Bir site ve şu an toplayıp, özellikle vurgulayayım derleyip, sunduğu bilgiler genele açık bilgiler. Derlemek kısmın özellikle belirtiyorum çünkü sitenin kullandığı script genele açık bilgileri topluyor. Ve de sizin elinizde günlük olarak bir oyuncunun genele açık tüm bilgileri olursa en basitinden dün ile bugünkü TP, ŞP gibi verileri karşılaştırıp tahmini ne kadar rütbe puanı kastığını hesaplayabiliyorsunuz (bakınız ŞP/100, TP/100000).

Site genel olarak günlük olarak verilerini yeniliyor. Yani 24 saatte bir kim hangi rütbede idi, hangi rütbeye düştü\çıktı, ne kadar TP, ŞP kastı\kaybetti, kim pilot profiline artık ulaşılamıyor (demek ki banlanmış) gösterebilir. Bunlar genele açık bilgiler. Pilot profilinde zaten nickname'niz gözüküyor, hangi tarihlerde değiştiğini göstermek çok zor olmasa gerek.

Bu arada belirteyim İD numarası genele açık bir bilgidir. Gizli bir bilgi değildir.

Tekraren mesajınızın son kısmı için tekrar belirteyim, mesajımı farklı yönlere çekmeyiniz! Sitede sunulan bilgilerin gizli olmadığı, genele açık olduğunu belirttim! Bu sitenin legal olduğundan bahsetmedim!

2. Hile satan, PvP server adında oyunun verilerini kullanarak çakma dark orbit yapıp şirketi zarara uğratan, Bug yapıp bunu satan fan sitesi mi olur ? N/A -eski dönemlerden N/A ve daha ismi zikredilmeyen bir ton program ve bugun hem yayıncısı hem de destekçisi zamanın N/A programınıda bunlar finanse etmişlerdi oyunculara merkez ekip baktı sorun yok demeniz ne demek oluyor ? Sadece alttaki butona basmaları yeterli olacak tüm bu dediklerime ulaşmaları için bu merkez ekip dediğiniz şey şirketi zarara uğratan kişileri mi savunmakta yoksa öylesine söylenmiş bir söz mü ? Burada konuyu uzatma taraftarı değilim fakat Oyunu ve şirketi yıpratan bu oluşumun sizin tarafınızdan bizzat reddi gerekiyordu.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2020
  3. uridumunu göstermedigi sürece illegal birşey yapmıyor onu paylaşmak ihlal misal onun dışındaki herşey halka açık

4. O zaman anasayfadaki şeref salonunu da kaldıralım kimse ne kadar şerefin olduğunu göremesin.