Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ORION

ORION User

Merhabalar,

İlk olarak inceleme için ticketlarınız bana yükseltilmiştir ve lambada sorunu genel bir teknik sorun olduğundan dolayı sorun yaşayan oyuncuların hepsine sistem tarafından verilecektir. Tek sizin derdiniz değildir. Şuanda incelemede olduğum 78 tane hesap mevcuttur ve sıranızı beklemek zorundasınız 48 saat içinde sorununuz çözülmez ise yeni bir ticket açınız. Aksi taktirde hem spam a düşecektir ve hiç bir şekilde destek alamazsınız, işin bir ayrı bir yönü de diğer oyuncuların haklarını gaps etmiş olacaksınız. Tabi bu ne kadar normaldir sizin için tartışılır.

Saygılarımla,
    ORİON

Rehber bunu beğendi.
  2. Şuanda önceden belirtilen pet tasarımı crimea ve phantom verılecekmı aktıifmidir admınler bı bakabılırsenız ona gore yapalım daha onceden ayın 6. sında boyle bırsey oolacagı yazıyo ama emınde olamadık 2 kat gg gelınce yardımcı olursanız ne mutlu bize

3. takemyhard

takemyhard User

ben yaptım; kronos parçası bile vermedi :(

4. Revontuli

Revontuli User

24 arge oldum argeler fazladan beklıyor seprom için bos bos seprom uretımı 8 saatte 3k kasıyor anca bunu hızlandırmanın bır caresı yok mu seprom 20. sevıye soranlar olur dıye .

5. fath_12

fath_12 User

beyler halen aynı sorunu yaşan var mı ? ben halen düzeltemedim tam ekranda hep bir sarsıntı var.

6. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Daha detaylı yardımcı olabilmem için skylab ekran görüntüsünü atabilirsiniz . Ama solar modülünüzde yükse seviyedeyse sanırım max seprom üretme hızında olabilirsiniz ve bu malesef arttırılamaz :)

İyi forumlar

7. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Şuan durum gereği yazılanlar geçerlidir . Fakat unutmayınız ki şans faktörü üzerine ödül alabilirsiniz kesin verecek diye bir şey yok .

İyi forumlar

8. ÖMER.E

ÖMER.E User

kronos parçası sorunu bildirildi , supporta yazan hesaplara 48 saat içinde yükleme yapılacak ortalama şuan 24 saat falan kalmış olması gerek en geç tabi

9. `LoST`

`LoST` User

şu an veriymu peki ?

10. cerger1070

cerger1070 User

Merhaba Arkadaslar,

Kapilarda Tasarim yok sadece 2 kati var Tasarim felan vermiyor Pet icin haberiniz olsun.

:)

11. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz . Şuan devam eden tasarım etkinliğine BURADAN ulaşabilirsiniz . Tamamen şansla alakalı bir durum .

Gereken cevap verildiğine göre konunun kitlenmesi uygundur .

İyi forumlar

12. cerger1070

cerger1070 User

mod kapatti ama dogru Support yazdi sadece 2kat okadar ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2016
  13. Ekipmanı ana üsümüzde dizecektik ne zaman gelecek ?

14. çok kötü yenilik olur bence bu. milletin güçlendiricisi var, bide ekipman dizerken güçlendiricilerin zamanından gidicek...bence ekipman dizmek için illa oyuna girmek gerekmez...

15. takemyhard

takemyhard User

o ne?...

16. ÖMER.E

ÖMER.E User

galiba hangar güncellemesini diyorsun , çıkış tarihi şuan belli değil bence yaz civarında gelecek

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Test serverlerinde denemesi yapılan güncellemeler belli bir zaman sonra sisteme dahil oluyor.

Yapılan yenilikler hakkında Forumda duyurusu yapılır. Takipte kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2016
  18. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle kurallar gereği Forumda Link paylaşımı yasaktır.

Modumuzun verdiği Linki incelerseniz,orada gerekli açıklamalar yapılmıştır.

Keyifli Forumlar.

19. Arkadaşlar ve sayın yetkililer ACİL CEVAP

Hercules etkinliginde uri cekene hercules veriyorya.
    1 )Ben 150.000 urı paketinden cıktıgında 10 tane almayı düşünüyorum.
    1 ) İstedigim kadar alabiliyormuyum ?

2 ) Bende 150.000 urilik paket 45 tl aslında 100 tl olması lazım ama böyle darkorbit indirim getirmiş.

3 ) Bendeki özel indirimle yanı 45 tl ye 150.000 olan paketle credı kartı bılgılerımı gırdıgımde hercules haftasında kasaya 10 tane attıgımda 450 tl oldugunda ve aldıgımda bana 10 tane hercules gelicekmi gelmiyecekmi veya bana olan bu özel indirimi HERCULES HAFTASINDA kullana biliyormuyum kullanamıyormuyum bunu bilmek ıstıyorum. ?

Şimdiden cevaplarınız icin tşk ederim

Son düzenlenen: 7 May 2016
  20. kaansakal

kaansakal User

Bizzat dediklerinizi yapan birisi olarak söylüyorum hepsinin cevabı evet.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.