Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SOULFLY

SOULFLY User

Merhabalar ,

Konuya gerekli cevap verildiğine göre kitlenmesi uygundur .

İyi forumlar

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda olmasını istediklerinizi,bir anket açarak Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölümüne konu açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Selamun Aleyküm Forumcular.

Bi yardım hususunda sizden yardım almayacağım herhangi bir konu yok.

Sadece 7/24 Herkesin elinizden geldiğiniz kadar yardım ediyorsunuz.

Bunun için Teşekkür Etmeye geldim.

Teşekkürler ve Kolay Gelsin :)

0BLIVI0N bunu beğendi.
  4. FURKANBEY

FURKANBEY User

30 bin uridium u 3.90 a satılırken 75 bin uridium 33 liraya satılıyor. 30 bin i bir kaç secer alsak daha mantıklı değilmi

5. Merhaba ,

Arkadaşlar bir şeyler kesinleşirse bilgisi gelir forumda duyurusu yapılır. Bu nedenle bilgisi gelmeyen konularda bir şey diyemeyiz.

Bu tür özel günleri önceden bilemiyoruz. Çıktığı zaman Türkiye saati ile 01:00'den sonra öğrenebiliyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

6. Merhaba ,

A.selam hoşgeldiniz.

Forum görevlileri olarak imkanlar dahilinde herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Üyelerimizde yardımcı olmaya çalışıyor. Hep birlikte forumu taşımaya çalışıyoruz.

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

7. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Hesabınızda indirim bulunuyo olabilir. Bu bir seferliğe mahsus hesabınıza tanımlanmış bir indirimdir. Uridium satın aldığınızda fiyatlandırmalar şuanki haline dönecektir.

İyi forumlar

8. Arkadaslar ingiliz moderetorler ve oyun gelistiriciler 9 mayisda montaj sisteminin oyuna gelecegini soylemisti ama hala yok ne zaman gelecek bu gun icinde gelir mi ?

Etkinlik felan gelecek mi ?

9. Bugün saat 16:00 'dan itibaren aktif olacak.

10. FIGHTER66

FIGHTER66 User

ama klan başkanı olursa ?

11. Eskiden son hakkını yesen dahi soruyordu bir hak daha almak istermsinz die ben öyle hatırlıyorum

12. montaj etkınlıgı ne zman gelcek testte cııkmıştı cerrah alıyoduk

13. Rus bayraklı kutuların konulma sebebi nedir ? Aynı şekilde rus svlerinde türk bayrağı var mı ?

14. hiçbir şekilde düzelmiyo firefox kullanın bende dün itibariyle başladım madem darkorbit buna bir çözüm bulmuyor biz ne yapalım 2 aydırbu sorunu yaşıyoruz video bile çekildi hala ses seda yok...

15. Bahsettiginiz kutulara rastlamadim ?

16. yaklaşık 5 dk sonra kaldırdılar. sanırım oyun hatasıydı ama tr sv lerinde rus bayrağı görmek istemiyorum

cücücüm bunu beğendi.
  17. Saat 16:00 da yazıyor yani tr saati ile 17:00'de gelmiş olur bugün.

18. Türkiye saati ile bugün 17:00'de server'a eklenir.

19. ÖMER.E

ÖMER.E User

· 1 adet Z Kapısı parçası (1 kez)

yazıyor yeni kapı mı gelecek yoksa seçtiğimiz kapının parçasını biz mi üreticez anlamına gelyor bu

20. cerger1070

cerger1070 User

hayir. TR Saati 16:00 :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.