Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abartmamak lazım, sen kasamadın ama diğerleri de kasamadı. 10 tane anektar falan verirler belki. :D

2. Gecce

Gecce User

Bunu yazan da ben değilim dersin şimdi.
    Sunucu adminlerinden bilgi almışsın şimdi de söylenti diyorsun
    gerçekten ilginç birisin :D

Miscozra[Türk] bunu beğendi.
  3. Kardeş anlama sorunun mu var yoksa ben mi körüm ?

Muhtemelen DDOS attılar firewall devre dışı kalınca içeriye sızıp verileri çaldılar bazı teknik sunucu adminlerinden aldığım bilgiye göre bazı bilgiler çalınmış içinde support konuşmaları , kredi kart bilgileri vs "tabi ne kadar doğru bilmiyorum benim duyduğum bu."

Bak burada ne diyor !!!!

4. Kebirifai

Kebirifai User

Kardeşim o kapı bir keredir.Her gün doğum günümü olur?

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  5. Çok karıştırmayın işte :D günlüksede 1 kerelik yapacaksınız :D

6. Gecce

Gecce User

Tamam en bilgili sensin sistem mühendisi de sensin :D biz cahiliz

Miscozra[Türk] bunu beğendi.

7. Tamam tamam hadi öyleyim ok...

8. Kusura bakmayın farkında değilim.:) Tamamdır teşekkür ederim, kolay gelsin.

9. Guzell ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Aralık 2017
  10. Mcqeen

Mcqeen User

X2 gününde yaptım kapıyı 1 saat önc
    e 2 tane alpha açtım. Aradan çıksın dedim bir tane verdi. Şuan beta yapıyorum yine 1 tane verirse bir daha o kapılara girmem. Kristallon çok zorluyor kes kes bitmiyor sıkılıyorum. Niye 1 tane veriyor x2 kapı gününde?

Düşünün yani zeta basmadım. Üzdü. :(

11. Mcqeen

Mcqeen User

Saati orada yazıyor.

12. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Konu amacı dışına çıktığı için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

Merhaba,

Konuyu raporlara ek
    Merhaba,

Forum kuralları gereği oyuncuların link paylaşması yasaktır, gerekli düzenlemeyi yaptım lüften daha dikkatli olun.

İyi forumlar...

13. şu oyunu bi öğrenemediniz gitti yaa.x2 kapı ayrı bişey x2 kronos parçası ayrı bişey..biraz araştırın hertürlü bilgi forumda mevcut..

WolfWar bunu beğendi.
  14. “Sızma” (Kapı)
    Sızma etkinliğin ilk günü meydana gelecek fakat siz sadece 11. gün giriş yapabileceksiniz.

Oyuncuların seviyelerine bağlı olarak 2 seçenek olacak - "normal" (16 ve üzeri seviye için uygun)" kolay" (15. seviyeye kadar olan oyuncular için) Eğer yüksek seviyeli bir oyuncu iseniz (16 seviye üstü), Nasıl oynamak istediğinize karar vermeniz gerekiyor - kolay veya zor , Sizler ayrıca aynı anda ikisini de seçebilirsiniz , tabi ki.

Kapının iki versiyonundada 3 düşman dalgası sizleri bekliyor olacak. Ice meteroidleri , İcy leri ve Boss Skoll'u 20 hakkınızın tamamını kaybetmeden önce yenmeniz gerekiyor.

15. Sızma etkinliği Skoll kapısı değil bunu karıştırmassan seviniriz :D

Skoll kapısı ayrı Sızma ayrı Sızma bazı yaratıklar haritaya sızarlar onları kesince x2 Uri verirler mesela Boss Kristallon normalde 512 U. verirken Sızma Boss Kristallonu 1024 U. verir karıştırma Skoll kapısıysa sızmayı :D

16. Aliens

Aliens User

Arkadaş S.S.S.'den alıntılamış. Orada Sızma olarak geçiyor.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  17. Şuradaki ayrıntıları bi okuyamıyorsunuz :D bakın orda en altında Koos kocaman

Bu S.S.S 2014 Yılından Alıntıdır yazıyor :D o asıl SSS değil Onun altındaki 2017 kapısına AİT onuda -ThyPhon- Atmış :D ben her zaman söylerim :D

Dikkat Her Zaman Önemlidir.

Son düzenlenen: 10 Aralık 2017
  18. Mcqeen

Mcqeen User

Soruyoruz işte öğrenmek için. Görende her gün darkorbit oynuyoruz sanacak. ;)

19. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Galaksi kapıları için çifte ödül gününde kronos parçası,uridium, x4 iki katı ödül alamazsınız.

İyi forumlar...

WolfWar, x.X.x ve Mcqeen bunu beğendi.
  20. x.X.x

x.X.x User

Hocam senin pp bize gönderme mi yoksa :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.