Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atom1

atom1 User

Size birşey demiyorum ki sizin başınızda üst rütbedeki adminlere sesleiniyorum Allah şu oyunu artık düzeltin be valla bıktım be

2. buz kutuları gelecek diye katlayıcı çektim :/

3. yalan oldu :)

4. x.X.x

x.X.x User

Elinizde değilse üst düzey bir yetkili gelsin nefretini ona kusayım

5. neden herşey resete bıralkılıyor dün oyun çöktü bir bilgilendirme bile yok
    onun telafisi ne olacak

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Hafta sonu olduğu için ofis çalışanları izinli bununla ilgili bir açıklama belki yarın mesai ile birlikte yapılır diye düşünüyorum.

iyi forumlar

7. benim irislerim patladı tamir edemedim diye buun hakkında supporta yazsam telafi edilebilirmi

8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bu sorunuza cevaben irisleriniz verilir yada verilmez diyemem. Support bunun cevabını bilir.

iyi forumlar.

9. Etkinliği 24:00'da bitirmesini biliyorlar tabii :))

10. peti açıyom ne hareket ediyo ne paket topluyo ne de kemikaze oluyo yardımcı olursanız sevinirim

11. lllecelll

lllecelll User

hayırlısı bakalım.

12. Merhabalar aralık kış takviminde buz kutuları gelecekti bugün , neden gelmedi acaba ?

Şenpınar bunu beğendi.
  13. Gelmedi halen :)

14. Mcqeen

Mcqeen User

Ben gönderiyim o zaman.

Pushing o sayılmıyor bile bile üst üste bir çok defa kesmek. Ohh ne güzel herkes herkesi istediği kadar kessin kimse oyun oynayamasın.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2017
  15. sımdı sana bı mod cıkacak yanlış tercüme etmışız yada raporlarımıza ekleyep gonderecez dıyecekler fazla bı beklentın olmasın:)

WolfWar ve Şenpınar bunu beğendi.
  16. bu oyun savas oyunu herkes herkesı ıstedıgı kadar kesebılır ornegın senı 20 defa kestım halada gelıp sıkıyorsan ne yapım benmı kacım senden sımdı dıyecenkı ben sıkmıyodum olabılır ıstedıgım kadar keserım pusıng aynı ıp adresı veya sureklı aynı hesabı kesmesı oluyo(yan carlarını kesmesı gıbı)

ηιgнт_ωαℓкєя_ bunu beğendi.
  17. Şenpınar

Şenpınar User

nerde şu buzu kutuları gerçekten bende katlayıcı çektim kutulara gelecek diye :( :mad:

TERME.ÇAKARI bunu beğendi.
  18. kutu yok
    onlar verene kadar yenisini dizdim

19. darkorbit artık milleti kaçırayımda oyunu kapatayım derdine düştü sanırım oyun donuyor hiçbir programa uyulmuyor adminin tatil günü diye tüm bigpoint sunucularının 6 saat neden kapandığı hakkında bilgi yok ee nerde paracıklar

WolfWar ve ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  20. port falan deme bak geceden beri bot kesiyorum kesmeyede devam edicem birinin irisler gitti saldım eğer sende onlardansan şikayet etme bile onlar incelenirken senide incelerler

ηιgнт_ωαℓкєя_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.