Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr5 te de aynı problem var bana oyun tarayıcı veya internet demeyin fiber kullanıyorum FTTH yani evime kadar fiber hat döşeli bilgisayarım da dört dörtlük ama şu oyuna girince kasma donma enteresan enteresan şeyler olmaya başlıyor bunu bizim üstümüze atılmasından sıkıldım yok çerezdir yok bilmemnedir arkadaş biraz da kendinizde arayın problemi

2. pet e modül alman lazım almak için dükkan>pet/modüller den bulabilirsin tavsiyem 3. seviye al onu alabilmen için pet ine seviye atlatman gerek sen kasılırken yanında dursun yeter bir mod buraya pet s.s.s. linkini koyabilirmi acaba

3. Mcqeen

Mcqeen User

Skol kapısı da yok hayla.

4. Mcqeen

Mcqeen User

TR1 oynuyorum o kadar ezikler ki 200 urdiyum için adam beni kendi şirketimden insan 5 kere kesti. En fazla ben 200 - 300 uridyum alıyorum. Bu insanları hiç anlamıyorum. Cezalar biraz daha caydırıcı olmalı.

*FastMonster* bunu beğendi.
  5. [​IMG]

bunu da buraya bırakımda bazıları bakarda belki utanır... öğlen oldu halen kutu yok !

6. ___Nemo___

___Nemo___ User

Şuan sakın olunuz gelecektir şuan ekiplerimiz sizler için gizli mapi guncelleeme yapıyorlar skoll kapısı her 24 saat sizlerle olacaktır keyfini forumlar

TERME.ÇAKARI bunu beğendi.
  7. uykum geldi kutuları beklemekten

TERME.ÇAKARI bunu beğendi.
  8. a_kerim

a_kerim User

skoll kapısını yaptıgın zaman verecek buz roketi

9. ÇORBACI

ÇORBACI User

hala öğrenemedinizmi bu oyunda sürekli oyunculara haksızlık yapıldığını kutular çıkmadan neden katlayıcı çektinizki çıkınca çekerdiniz aceleniz ne.

10. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bunlar iyi günleriniz seneye serverler birleşince oyuncu fazlalığından sürekli donacak oyun.

11. Kupier kapısını yapan oyunculara ilk defa yapan oyunculara
    Ageis Elite
    Citadel Elite
    SpearHead Elite
    Goliath Venom
    Vengeance Pusat
    bunlardan verilmeyecek mi ? bende pusat hariç hepsi var bu durumda bana pusat vermesi lazım ama vermedi

12. Alfisti35

Alfisti35 User

ihtimale dayalı olan ödüller. kesinlikle gelecek diye birşey yok . Banada 200.000 uri vermişti

13. Ayrıca Aşağıdaki Gemi Tasarımlarından Birini Kazanma Şansı olacak ( Eğer Çıkan Gemi Dizaynı Hesapta zaten var ise ,Şansa bağlı olarak 200.000 Uridium hesaba eklenecektir )
    Ageis Elite
    Citadel Elite
    SpearHead Elite
    Goliath Venom
    Vengeance Pusat
    birini kazanma şanşı olacak diyor e ben hiç birini kazanamadım :D :D

14. Blovagona

Blovagona User

bana da boş çıktı dün gece kapı ödülleri iki katıyken. Hatta arkadaşımla paylaştığım kıstası size de göndereyim;
    Kuiper Galaksi Kapısı başarıyla tamamlandı.
    10 yeşil ganimet anahtarı aldın.
    8 Bölünme Kristali aldın.
    4.400.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 300.000 Şeref Puanı eklendi.
    15.000 Uridium kazandın.

ama herhangi bir tasarım yok..

15. buz kutuları nerde aga. gece 12 den beri uyumadım ağaç oldum

16. şaçmalık resmen ben supporta yazdım bakalım ne diyecekler

17. inşallah gizli map te hangar bırakmayı kapatırsınız

18. Cep telefonuyla vip aldım.Tl bakiyem azaldı mesaj geldi ancak vip gelmedi?Acil vip lazım en hızlı şekilde nasıl halledebilirim

Allah'tan acil yazdık cevap veren yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2017
  19. Cunceyt2

Cunceyt2 User

Soğuk hava dalgası kapıs ile ilgili bilgiler yetersiz kalmış. Bu kapı birer kere mi yapılıyor? yoksa her gün bir kere mi yapılacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.