Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HamHam

HamHam User

pet in bezini varmı ? :D
    pet e benzin al aç sonra peti kes yeniden dene

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Forumda konu başlığı açarken kurallara uygun ve anlaşılır şekilde açın.

Size yardımcı olmak isteyen üyelerle iletişim kurarken uslubunuza dikkat ediniz.

Oyunun lag sorununu raporladık.

Konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar...

sprand bunu beğendi.
  3. Bende fazla anlamıyorum direk olarak telefonla kolay oluyor diye alıyordum ama böyle bişey başıma ilk defa geldi.

Bir mod yardımcı olabilse iyi olacak.

4. bn bu gün 2 kere patladım kalan 18 hakkımı 26 aralığa kadar kullanıp kapıyı bitirebilirmiyim ?

5. skol sıkıntı onu geçersen işi bitirirsin kolay olanda değil zor olanı kastettiğini düşünerek yazdım.Şayet kolay olanda zorlanıyorsan işin zor demektir.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Görevi iptal etmediğiniz sürece 26 aralığa kadar yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

**Büyük*KorKu** bunu beğendi.
  7. ama ne zaman tr 5 te uzatılmasnı talep ediyorum çok geç geldi

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Tüm kutular gerçek saat ile aynı zamanda geldiler ve yarın 23.59'a kadar (değişiklik olmazsa) haritalarda olacaklar.

İyi forumlar.

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Kaç TL kesildi sizden ve son durum nedir?

İyi forumlar.

10. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

5 Dk önce telden katlayıcı aldım fakat gelmiyor ve ücreti telden gitmesine ragmen gelmedi

11. TEMSEL61

TEMSEL61 User

aynı şekilde bende vip ve katlayıcı çektim gelmedi

12. eXtreme_x5

eXtreme_x5 User

iyi akşamlar.

benim pet kamikazesiyle ilgili bi sorunum var. kamikazeyi seçtiğim zaman patlaması uzun sürüyor ve istediğim yerde istediğim zamanda patlamıyor. petim 15 seviye. bunu düzeltmek ya da sorunu asgariye indirmek için ne yapabilirim? sorunun çözümü protokollerle mi ilgili?

13. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

aynı şekil benden de 5.30 tl kesildi fakat kaylayıcı gelmedi ve buz kutularını toplayamıyorum resmen paramızla rezillik bu olsa gerek sözü tastiklendi :D:D:D

14. eXtreme_x5

eXtreme_x5 User

her gün yeni çıkacak kapıda can yeniden 20 olmuyor mu :( yoksa benim için durum çok kötü. sondaki skoll'ü kesmeyi öğrenene kadar baya canım gitti. :(

15. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

ya 1 günlük buz kutusu var onuda toplayamıyoruz ya böle sacmalık olamaz :(

16. eXtreme_x5

eXtreme_x5 User

kardeşim çözümün bende gel :) o son canavarın nasıl kesilmesi gerektiğini biliyorum. öğrenmek pahalıya patladı çok can kaybettim ama öğrendim. şimdi ilk olarak 2 şeye çok ihtiyaç var. 1.si güve diroit düzeni 2.si venom ya da sayborgun teklisi. bunlar varsa çok kolaylaşıyor. tabi pet kamikazesi de iş görür. şimdi öncelikle yapman gereken en önemli şey yaratık sabit durmaya başlar başlamaz senin topuklaman. yaratık sabit durduğunda asla yanına yaklaşma. çünkü sabit durunca sana tıklıyor seni işaretleyince de ice'leri salıyor. yaratık haritada çıkar çıkmaz kaç. güveye tak yaratık hareket halindeyken vur kaç vur kaç ama yaratık ne zaman durursa hemen uzaklaş ve tekrar hareket etmesini bekle. bu şekilde sana tıklayamaz ve yeni ice'ler salamaz. kazara kaçamadın ice salındı ise yartıktan uzak dura dura iceleri kes sonra yine aynı taktik. unutma!! yaratık sabit durduğu anda kaç seni işaretlemesin :)

Sempatik.57 ve Cunceyt2 bunu beğendi.
  17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Eğer sadece sms ücreti değil de, paketin de ücreti kesildiyse, derhal destek birimine başvurun.

İyi forumlar.

18. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

5.30 tl kesildi destege başvursam ne fayda bana şuan katlayıcı lazım 1 günlük buz kutusu var bana 5 aylık katlayıcıyı versende telafi olarak bi işime yaramaz bu gün lazımdı modum

herkez şunu biliyorki bu gün insnalar katlayıcı alcak buz roketi toplamak için fakat böle bi sorunla karşılaşıyoruz

Katlayıcı 1 saat sonra iade edilmiştir konu kapatıla bilir tşkler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2017
  19. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Hedefin hareket halinde olması ve FPS düşüklüğü buna sebep olabilmekte.Diğer olası cevaplar için, konuya yazan arkadaşlara bırakıyorum kürsüyü.

İyi forumlar.

20. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.