Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cillos™

Cillos™ User

Güveyle kesmen gerekiyor. Kalkanını sürekli yenileyeceği için dpsine vurmalısın. Ben venom ve güveyle rahatça geçmiştim

2. WolfWar

WolfWar User

Önce görevi al :)

3. Mcqeen

Mcqeen User

Deneyeceğim.

4. abi zar zor yok ettik bu sefer artık ne kadar ıce birikmişe . donma kasma sayesinde patladık olan cepahanlerimize oluyor . resmen cephane tuzağı bence skol yok oldumu ıc lerde yok olmalaı

5. valla bilmiyorum diskort mudur nedir ordan almıs birisine bende ondan aldım :D

çöp o zaman :D

neyse admin bey mühürleyin konuyu :D

WolfWar bunu beğendi.
  6. Öncelikle arkadaşlar kapı çiden zor resmen cepahane düşmanı kapıyı mutalaka venomla yapın bende güve uçuş düzeni olmadığı için kalple kestim arkadaşlar mutalaka hızınız son seviye kalkanızda 200-300k arası olsa yeter yapaçakalarınız sabah akşam etrafında düzenli şekilde dönmek size füze attaçağı zaman hemen venomun yeteneğini açıp füze işarati sizden yok olana kadar kaçmak venom yeteğeni açma sebebimiz sürekli hasar aldığı için kalkan yenilemesi yapamayacak bu yeteğeni idareli kullanın ya canınız az ken 35 sn kalkan ve can doldurmak için kulanın ya da füzeden benim taktiğim buydu

He bu arada skoll yok olduktan sonra sizde gidip ıclere ölebilirisiniz kapıya girdiğinizde diğer dalgadan devam edecektir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2017
  7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Ödeme dekontlarınızın ekran görüntüleri ile supporta başvurmalısınız.Ödeme dekontundan kastım ise mailinize gelen ödeme onayıdır.

KeyifliForumlar

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak tamamen büyük harf ile büyük yazmak bağırmak anlamına geldiğinden dolayı yasaktır dikkatli olalım.

Ödeme dekontlarınızın ekran görüntüsünü alarak support ile iletişim haline geçmelisiniz.Bu şekilde işleminiz daha kısa sürer.Ayrıyeten supportaki yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içerisinde cevap verilecektir.

Keyifli Forumlar

9. 2 kapı 45 dakıkamı aldı cerrahla gırdım x3 sıktım guveyle
    48 k vuruyorum etrafında donerek yada sıkıp kaccaksın gelıp tekrar sıkıp kaccaksn
    ıcy geldıgınde bı koseye cekıp kesersenız bırıktırmeden daha rahat olursunuz

10. HE HE kesersin tek kesme yeteneği dp si azalana kadar sık son venom yada cyborg yeteneği atacan başka türlü kesilmez.

11. MERHABALAR SKOLL KAPISINI BIR KERE YAPTIM VE BITTI 2 SINIDE 1 HAFTA BOYUNCA SUREKLI CIKACAKMI YOKSA 1 KEREYEMI MAHSUS

12. spLaTT^^

spLaTT^^ User

merhaba adminlerim modlarım acaba pazar gecesi oyun sunucusunun arızalanması sebebiyle zararlarımız tazmin edilecekmi %50 tp / şp desteği normal ve dağıtılmış destekler ayrıca indirim aldık ve hepsi boşa gitti pazar günü hades bölünme kristali vermedi desteklerde boşa gitmiş oldu çünkü millet fades dönmedi tek başımızada yapamıyacağımıza göre epeyce bi zarar etmiş olduk

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İstediğiniz mühür olsun :D Mühürledik geçtik o zaman :)

Keyifli Forumlar

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Beklediğimiz gibi bir kod değildi en azından buz roketi verilebilirdi ama yapılan sürpriz böyle oldu.PLT-3030 verildi ona bakalım sonuçta bişeyler var :)

Keyifli Forumlar

15. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kapıdan tamamen çıkış yaparak petinizi kesmeyi denediniz mi ? Ben bir sorun olduğunda genelde bu şekilde çözüyorum.

Keyifli Forumlar

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bunda bizim herhangi bir suçumuz yok ki biz bize gelen bilgiyi olduğu gibi paylaşmaktayız.

Keyifli Forumlar

17. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet kazançlı saatler içerisinde alırsanız katlanır.Normal uridium alır gibi düşünün tek farkı size indirimli şekilde veriliyor.

Keyifli Forumlar

18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Görevi aldığınız zaman x-4 haritanıza gelecektir.

Keyifli Forumlar

19. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Öncelikle büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geldiğinden dolayı yasaktır.

Sorunuza gelirsek yazılan açıklamaya göre bide her gün yenilenmesini bekledik fakat yenilenmedi yani tek seferlikti.

Keyifli Forumlar

20. ben diministerle kesdim 3 kere ıce attı.. hız konfisi halka kullancan roket attımı halka ıle kalkanların full sonra git sab ile kalkan cek..
    yani rahat bırakmıcan kalkan doldurmasın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.