Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kebirifai

Kebirifai User

Evet onu biliyorlar.:) Bir şey diyemeyeceğim bu konuda haklısın;)

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şuanda tazminat konusunda herhangi bir açıklama gelmedi.Tazminat konusunda açıklama gelirse yapılacaktır.

Keyifli Forumlar

3. anladım cok sagolun

4. telafi konusunda katılıyorum fakat çok abartılı yazmışsınız bence. nerden çıkarttınız kristal vereceğini ? hadesin kristal verip vermeyeceğini kırmızı-mavi/apocalps/obsidyen kutularından anlayabilirsiniz.1. takvimden bakabilirsin ikinci ve önemlisi birleştir kısmında obsidyenın ne zaman kalkacağını saat olarak görebilirsin.Ha yinede ben kat kat telafi edileceğine inanıyorum.Yazın oldugu gibi.

5. Supporta yazdım bu konu hakkında. Yakın zamanda telafi konusunda bir açıklama gelecekmiş

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Mod arkadaşımızın da da dediği gibi bir bilgi gelir ise duyurusu yapılır inşallah olur ama sadece Tr3 te bu sıkıntı oldu diye biliyorum.

iyi forumlar.

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bakalım sizden başka donma olduğunu beyan ederse genel bir sorun olduğu kanısına varırız.

Sizlik bir sorunda olabilir.

iyi forumlar.

8. sadece tr3 değil tr5 te de oldu ayrıca cumartesi gecesi yaşanan problem hakkında bir bilgi veya telafide paylaşılmadı

9. Modum ödeme dekontu mailime gelmedi.Önceki alışverişlerimde de gelmemişti.Ancak telefonla aldığım için sms geldi onaylandığına dair.Onları göndersem olur mu?

10. Cillos™

Cillos™ User

Sadece dün var sanıyordum ama az önce oyuna girdim ve gördüğüm ilk şey buz kutusu oldu. Saat kaça kadar duracak bu kutular? Gün boyu mu?

11. Kebirifai

Kebirifai User

Her halde 24 saat durur.

Cillos™ bunu beğendi.
  12. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Buz kutuları biraz geç geldi.

Bu yüzden geldiği saate kadar devam edicek gibi gözüküyor.

İyi forumlar..

13. Cillos™

Cillos™ User

Saat kaça kadar durur acaba? Şu anda oynadığım serverin saati 6:49

14. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Normal şartlarda 24 saat kalıcaktı.

Hangi servere kaçta geldi maalesef bilemiyorum.

İyi forumlar..

Cillos™ bunu beğendi.
  15. Buz Kutuları 12.12.2017 - 23:59 a kadar duracak.

16. Mcqeen

Mcqeen User

Ayarlardan kargo kutularını göster kapatmama rağmen petim bu kutuları topluyor? Sadece kutu toplasın istiyorum ama olmuyor.

Bunun ayarı var mı yoksa bug mu?

17. Cillos™

Cillos™ User

Ayarı yok, bug da değil. Sen sadece kendin görmüyorsun, o kutu hala var olmaya devam ediyor ve petin de görüyor. Oto toplayıcı modülü hem kargo kutularını hem de bonus kutularını toplar.

18. a_kerim

a_kerim User

skol kaısı niye br kere anlamadım

19. Mcqeen

Mcqeen User

o_O Yok yani kapatmanın yolu o zaman kötü olmuş. :oops:

Cillos™ bunu beğendi.
  20. Odulu nedir kapinin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.