Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Buradan ödüller ve kapıdaki npcler hakkında bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar..

2. cemalelmz

cemalelmz User

Herkese selam,

"GG Cold Wave[Easy]" görevini yaptım fakat "GG Cold Wave[Hard]" olan görev açılmadı, sebebi nedir?

3. Mcqeen

Mcqeen User

Levelin düşükse açılmaz.

4. Mcqeen

Mcqeen User

Gelse suç gitse suç :D Ne güzel işte dursun dostum ne zararı var.

5. cemalelmz

cemalelmz User

Sonunda bilen birisi çıktı eyvallah

6. Cillos™

Cillos™ User

Katlayıcı alacaktım dün akşam ama 2 saat kaldı diye almamıştım, bugün görünce bir pişmanlık oldu :D Yılda bir kere geliyor sonuçta bu roket

7. merhaba ben hesabım ı gmail e lmak istiyorum ve yandexsde bir türlü onaylama gelmedi yardımcı olurmusunuz

8. Mcqeen

Mcqeen User

Ben topladım daha 2500 falan oldu çok kasılmıyor. :p

9. [​IMG]

Bu ne ya böyle düzelttiğiniz oyun 1 ay dayanmadan geri çökme eşiğine giriyo skylabdan seprom göndermek için 5 dakika uğraşıyoruz 1 tane alfa açmak için 15 kere yeniden bağlan hatası alıyoruz

10. Alfisti35

Alfisti35 User

Aynı olay benimde başıma geliyor kapı basıcam habire hata veriyor hangarda aynı şekilde

11. hiç derdiniz bitmiyo

Mcqeen bunu beğendi.
  12. Auset

Auset User

Başlıkta belirttiğim gibi zeus veya apis günü ne zaman takvime baktım ama orda göremedim bu ay içerisinde olmicakmı yoksa ?

13. Mcqeen

Mcqeen User

:D Google chrome deneyin.

14. odun_adam

odun_adam User

Support ekibindeki kimlik sevdasını anlamakta zorlanıyorum. Oyuna kayıt olurken kimlik bilgilerimizi ve ikametgah istenmiyorken support ekibinin uridium market başka bir ülkenin bayrağı diye ve diğer durumlarda kimlik ve ikametgah istemesinin sebebi nedir? Gemi güvenliği diceksiniz hangi gemiyi kimin kullandığı belli değil kayıt olurken kimlik bilgisi vs vermiyoruz zaten kullanıcısının kimlik bilgileriyle eşleştirecek durumunuzda yok

Ödeme şeklini kullanıcılar kendileri istediği vakit değiştirebilsin. Siz değişeceksenizde böyle belgedir odur budur gelmeyin. IP adresi atsak kimin nereden girdiği belli olur ve buda yeterli olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2017
    **Büyük*KorKu** bunu beğendi.
  15. Alakası yok canım benim 1 ay önce düzelttikleri gibi düzeltmeleri lazım tarayıcı problemi değil oyun problemi

16. EVET ARKDAŞLAR BEN TR3 OYUNCUSUYUM CHAT KÜFÜR EDİYOLAR /REPORT NİCK YAPIYORUZ VE KÜFÜR EDEN KİŞİYİ SİSTEME BİLDİRİYORUZ SİSTEM BUNU 1 GÜN VEYA 5 6 SAAT SONRA BAKIYOR AMA O ADAM HALEN KÜFÜR ETMEYE DEVAM EDİYOR YANİ BU OYUNU BAYANLAR DA OYNUYORUM GENÇ ÇOCUKLAR OLUYOR BU YÜZDEN BEN ADMİN VE CM SİSTEMİ GERİ GELSİN DİYORUM CM GÖREVİNİ YAPIP PANELDE KÜFÜR EDEN KİŞİ HEMEN BANLASIN SAYGI DEĞER ARKDAŞLAR VE ADMNİLER LÜTFEN SİZDE OYUNUZU KUNLANINIZ !!

17. Alfisti35

Alfisti35 User

kesinlikle katılıyorum. Sonuçta oyun oynuyoruz burda hep beraber. oyunun amacı belli. Saldırınca hemen özelden veya chatten küfür yiyoruz.
    Chat bölümüne admin gelmeli en azından en kalabalık saatlerde

18. Cillos™

Cillos™ User

Bende de 2800 filan var şu an :) Şu skoll kapısı bir daha gelse de yapsak keşke :( Buz roketi ilk çıktığında bol bol dağıtmışlardı herkesde 40-50k dan fazla vardı. Şimdi ucundan ucundan veriyorlar sanki kıtlık varmış gibi :D
    Konu kilitlenebilir modum

Mcqeen bunu beğendi.
  19. haklısın oyun çoluk çocuk doldu

20. Mcqeen

Mcqeen User

Evet 2 haftadır oynuyorum eskiden de oynardım ara vermiştim gelen giden buz roketi sıkıyordu. O kadar bol bulmuşlar cubikon bile sıkıyorlardı :D

Cillos™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.