Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Ben de TR1 deyim arkadaş doğru söylüyor aşırı derece de lag ve donma sorunu var :)

2. mini haritadan uzak bir yere tıklayıp bu gemının hızlı roketatar özelliğine bastıgımızda yetenegin süresi biter bitmez gemi otomatik duruyor bunu düşman kovalarken bizim dezavantajımıza oldugunu belirtmek isterim sayın adminler sizde deneyin sorun varsa gerekli yere iletiniz saygılarımla server tr2

3. WolfWar

WolfWar User

O verilen sadece tasarım :)

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sorununuzu not aldım, denenip, gerekirse haftalık raporlara eklenecektir.

İyi forumlar.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Maalesef böyle bir şey mümkün değil.Sadece 1er kez yapılabilir.

İyi forumlar.

6. TşkLer :) anahtarı bende kalmak şartıyla kilitleyebilirsiniz :D

7. ___GiRdAp

___GiRdAp User

Şu tortuyu yavaşlatırsanız hem biz adamı kovalarken rahatlarız hemde her seferinde PVP dahil kaça bilen bir gemi görmeyiz...Savaşın ortasında hasar verip kaçıyor veya gemi savaşlarda hasar vermiyor yani savaş değilde trol gemi olarak tasarlandığını düşünüyorum teşekkürler.

8. Master0735

Master0735 User

Supporta son iki gündür attığım ticketlardan hiçbirine cevap gelmedi. Bir problem mi var?

9. ___GiRdAp

___GiRdAp User

aynı durumu yaşıyorum hesabıma bir başkası giriyor ve şifremi değiştiremiyorum lütfen yardım ediniz..

10. samsunlu bahsettigin sorunu hergün savaşlarda yaşıyoruz kardeşim sana hak veriyorum sadece tortuda deil bütün genilerde oluyor böyle bi sorun ema kamu yapıp tıklıyorum mini haritaya gemi yerınde donuyor

11. güzelkardeşim tortu yavaşlarsa anlamı kalmaz.insanlar gider pusat kullanır.tortuyu durdurmanın yollaı çok.hiçbişeyin yoksa dükkandan pıb-c al yavaşlat.olmadı speard bulunsun gurupta.

12. ___GiRdAp

___GiRdAp User

ozaman pusatın DP artsın tortu hem hızlı hemde DP daha çok hasar farkını roketlerle kapatıyor.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  13. ayenen pusatın dp artmalı

14. ___GiRdAp

___GiRdAp User

pusat 16 lazer olabilir ama bir venom bile tekillik ile yokediyor ema yoksa

15. G_s_G_s

G_s_G_s User

5 saat emek verdım gızlı harıtaya gırdım uber gorevı yapmak ıcın klansız ve tek basına oyunu oynayan bırısıyım sımdı yazacam amma ne yazacam bılmıyorum ıcerde duran sahıslar 8 gemı kestı sadece bır tane uberprogetıt kesebıldım belkıde bu yazımı okular varsa colugundan cocugundan cıksın hakkım sımdı ne yapayım ben okadar emek vereyım gıreyım gene kesıleyım ARTEMİSE SITEMIM OKUSUN CEVAP VERSIN oyunu hakkıyla oynayanlardan bırısıyım ******* ONUN BUNUN hakkına gırmedıgım ıcınmı sesımız duyulmuyor bu gorevı nasıl yapcam ben soleyın okadar emegımın karsılıgı uc bes cakalamı bırakcaksınz bırakacaksanızsa bız nıe oynuyoruz emek verıp gırıyoruz harıtaya sonra ıcerde hangar bırakanlar gelıp kesıyor ADALET YOKMU ARTEMIS GORURSEN ADAM YERINE KOYARSAN SU KARDESINE BIR YOL GOSTER SAYGILAR KOLAY GELSIN

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2017
  16. Teşekkürler, sağolun.

17. şu saçmalıga bakarmısın darkorbitin dogum günü ve bu kdr sade 1 etkinlik kapıyı yaptın 1 saatimi almadı 4 5 dalgadan ibaret yani bumu 11 aralık bu kadarmıydı 2 tane kuyturuk etkinlik görevleri var bide dogru

18. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Support 48 saat içinde kesinlikle dönüş yapar efendim. Eğer 48 saat dolmuş ise lütfen bildiriniz.

Merhaba,

Şifre değiştirme mailiniz mi gelmiyor tam anlayamadım efendim. Eğer böyle bir sorununuz var ise buradan, buradan ve buradan yardım alabilirsiniz.
    Sorununuz devam ettiği takdirde lütfen Support'a bildiriniz.

İyi Forumlar...

19. güvenin amacıda bu değilmi yani krdş :D güldürdün valla :d

Cillos™ bunu beğendi.
  20. ___GiRdAp

___GiRdAp User

evet şifre değiştirme mailim gelmiyor..sorun halen devam etmekte benim şuan sıkıntım hesabıma başka bir kişi giriyor o yüzden aciliyeti var teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.