Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HamHam

HamHam User

venom ol kesersin kaç vur kaç vur 1 saatde olsa yap sonuçta lf4 veriyo.

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Eğer yukarıda paylaştığım linkleri denediyseniz ve olmamışsa üzgünüm ki size Support yardımcı olabilir.

Support'a nasıl mesaj atacağınızı bilmiyor iseniz buradan yardım alabilirsiniz efendim.

İyi Forumlar...

3. HamHam

HamHam User

saçma değil yoksa 2 gunde 4 lf4 gelir .ama birkaçtane daha etkinlik gelse iyi olurdu.

4. HamHam

HamHam User

gerçekten oyunda adalet yok ama nasıl adalet eklenirki oyuna ? kendi takımına sıkana ceza vrrilse iyi olabilir . yinede bi çare bulsunlar

5. G_s_G_s

G_s_G_s User

Var caresı gızlıye gıren her kese bellı saat zaman tanımalılar ornegın gırıdm 2 saat zamanım var ıster kutu kas ıster gorevı yap kımse sana sıkamasın sende kımseye sıkma zaten bı gırdımmı suren doldumu bırdaha gırmen zorlasır bunun baska cozumu yok kardesım kendı sırketıne sıkanlarada agır cezalar gelsın sesımzı duyan yokkı 100 lıra verırım benı gızlıde gorevımı bıtırmeye yardımcı olacak admınlere zaten herkez solluyor admınler yardım edıyor banada edın

6. +1 madem o görevi koyuyorsun, bugu da fixlemeyi bileceksin sevgili kardeşim. tabi bizim tr yöneticileri vasıfsız olduğu için "ilimidin bisiy gilmiyir" diyip duruyor onları adam yerine koymayın artemis de aynı bi diğeri de aynı.. bigpointe mail olarak iletin sorununuzu. birisi çıksın desin böyle böyle almanca/ingilizce mail atacağım herkes fikrini belirtsin sonra topluca maili atalım tepkimizi koyalım yoksa bizim admin kadrosundan bi cacık O L M A Z !

Alfisti35 bunu beğendi.
  7. G_s_G_s

G_s_G_s User

Kime guvenecez bız kardesım ozaman nıye emek harcıyoruz bız Kuldan korkmazlar Allahtandamı kul hakkındanmı korkmuyor bu admınler paradan onemlı seyler var karekter gıbı yokmu ıclerınde cıkıp bırsyler dıyck bırılerı okadarmı para gozler

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  8. Master0735

Master0735 User

modum gmail kullanıyorum daha önce geliyordu şu anda gelmiyor arkadaşın dediği gibi şifre değiştirme linki de gelmiyor support geri dönüş de sağlamıyor bir rapor etseniz 48 saati geçti diye buraya yazıyorum zaten.

9. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Çok üzgünüm bu durum için raporlarıma ekleyeceğim. Yukarıda attığım bağlantıları denediniz mi efendim?

İyi Forumlar...

10. Master0735

Master0735 User

modum zaten daha önce aldığım halde spam kutusuna dahil bakmıştım sizin attığınız bağlantıları da kontrol ettim gmail de kullandığım için benlik bir durum olmadığı kanaatindeyim.

11. Kapı tekrarlana bilirdi.İlk defa yapanlara lf4 verilir, sonraki günlerde lf4 şans faktörü (%25 gibi)belirlerdi.Sonuçta etkinlik devam ederdi.Böyle çok garip ve saçma oldu.

WolfWar bunu beğendi.
  12. WolfWar

WolfWar User

Ya aslında buna da razıyız ama dediğin gibi olsa hatta ilk yaptığımız gibi olsa tadından yenmezdi :(

13. Pikana

Pikana User

Tr3 serverında da aşırı donma var, hatta bazenleri bağlantı kopuyor

14. TR3 De de aşırı lag ve donma var

15. Yedirmezler adama,öyle bedava mal edindirlemi.Biz modların olumlu yorumu üzerine beklenti içine girdik sonuç bu.:(

WolfWar bunu beğendi.
  16. Hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum ama mail gelmiyor başka maillerde hesap açıp denedim şifre değiştirme maili hiç bi şekilde gelmiyor bu sorun ne zaman düzelicek

17. sadece kesenlerden değil bunu bildikleri halde bişi yapmıyorlarsa buna bir önlem alınmasında bu konu hakkında en ufak bir kötü zihniyetli insanlardan vs vs kısacası buna destek veren herkesten bize bu sıkıntıları sürekli yaşatanlardan da bunlardan da çıksın :mad::mad::mad:

18. ben sana suan BAĞIRARAK bunu söylüyorum Allah için doğru söyleyin çette her yazılan okunuyor mu... O ÇETE BAKAN ADMİN KİMSE GELSİN BURAYA BİZİM ONA DİYECEK ÇOK LAFIMIZ VAR...

1) O çetteki muhabbeti bilmiyor ve en ufak bir kelimede ban atıyor adama 2) Bu adama ban attıktan sonra panelden çıkıyor mu napıyor umursamıyorsa yada bunu yapan sizin adamınız mı olduğunuzuda bilmiyoruz saatlerde çete küfür yazıyor ve ban almıyor 3) Eğer her reportta küfür eden banlanacaksa adam akıllı banlansın yok efendım kafama göre atarım ben banımı istediğime atarım istediğime atmam yada tanıdıksa 1 gun tanıdık değilse 1 ay bu değil 4) Yazımın başında da belirttiğim gibi her yazılan okunmuyor adam saatlerce küfür ediyor üzerinden gunler geçiyor ve adam halen çeti açık bu neye benzer biliyor musunuz kalabalık bir whatsap grubu vardır ve aktiftir 1 gun girmeyin mesela 1500 tane mesaj geliyor siz tutupta o kadar mesajı okumuyorsunuz en sonraki guncel olan mesaja bakıyorsunuz sizin o çetteki reportların gitti sistemde böyle bir sistem o admin ne zaman girer bakarsa o an guncel olanı banlıyor en ustteki veya ortada kalmıs bir raporlara bakmıyor bile.... Eğer banlayacaksanız herkesi banlayın yok o adam küfür etti banlanmadı bu adam durduk yere banlandı gibi milletin hakkına girmekten vazgeçin ya adam akıllı yapın görevlerinizi yada kimseye atmayın banı bırakın olacagına varsın oyun

19. G_s_G_s

G_s_G_s User

amin kardeşim kım varsa bu ısın ucunda hepsınden cıksın emek vermeden oynasam gam yıyıp su forma dusmem takmam bıle zoruma gıdıyor kardesım emek verıyorum elımle kasıyorum bu kadar adalaetsızlık olmaz yokmu ıclerınde bır delıkanlı admın cıkıp desın kardesm fıkırlerınz nelerdır nasıl yapalım bu kadarmı para goz bunlar da goz yumuyorlar herseye eyer oylese 250 uber progetıt gorebımı yapmaya yardım etsınler parası neyse vereyım

20. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Spam(Gereksiz) kutusuna düşmüş olabilir. Kontrol ediniz lütfen.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.