Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lllecelll

lllecelll User

abg yap bunlar sayesinde 3.650 k. Beyaz var ;)

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Efendim harcadığınız uridium kendisini çıkartıyor ve üstüne şeref+tecrübe puanı gibi şeyler katıyor. Fakat indirim paketiniz var ise neredeyse harcadığınız uridiumun 2 katı kadar uridium kazanabiliyorsunuz. ( 10bin uridium mermi alsak düz hesap ile 20k uridium topluyoruz. Yani 10bin uridium kardayız.)

Buraya kadar size etkinliği az olsun tanıtmak istedim. Şirket böyle uygun görmüştür ve düzenlemiştir. Oyuncu olarak fikir belirtmeniz çok hoş, teşekkür ediyorum.

İyi Forumlar...

.KAPLAN bunu beğendi.
  3. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Zeus günü sistem tarafından belirlenen bir günde çıkmaktadır, kesin bir tarihi yoktur bu nedenle takipte kalınız.

İyi forumlar...

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Support ile iletişime geçin ancak sorunun çözülmesi uzun sürebilir.

İyi forumlar...

5. Auset

Auset User

eyvallah saolasın

6. IRONMOON

IRONMOON User

İyi günler bölünme kristalini kapılar 10 tane anca veriyor bir sefere amacımıza ulaşmak için bi 250 tane kapı dönmemiz gerekiyor buda çok aşırı bunu almanın daha kolay yolu yokmu acaba

7. efenim biz eşekkür ederiz. dediğinize göre bu uyanıklar telafi adı altında bizden yine 5,90 5,90 yonttular :D.ticaret adamları :).

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Şuanda detaylı bilgi mevcut değil, araya noel ve yılbaşı tatilleri girdiği için, 2018 yılı başında gelişmeler olacağı söylendi.Hep beraber bekliyoruz.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  10. bu güzel uslübünüz için çok teşekür ederim sizde haklısınız ama sonuçta telafi adı alınta böyle bir şey olması garip yani

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sorununuzun tam olarak ne olduğunu anlayamadım açıkçası.Ne kapısı, ne şerefi, ne senesi, ne şikayeti? Her yazdığınız havada kalmış. Ancak şunu söyleyeyim; biz her pazar düzenli olarak haftalık raporlarımızı oluşturup, ilgili departmanlara iletiyoruz.

Kaldı ki, oyunun sadece teknik konularını destek birimine iletmeniz gerekiyor zira forum üzerinden kullanıcıların hesap bilgilerine erişemiyor, teknik incelemeler yapamıyoruz.Dolayısıyla forum moderatörleri olarak elimizden bir şey gelmemekte.

İyi forumlar.

Alfisti35 bunu beğendi.
  12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Zaman zaman gelen kutu(Apocalypse, kırmızı-mavi, obsidiyen) etkinlikleri ile birlikte, kapılardan farklı miktarlarda kristal düşmekte.Bu hafta sonu bir kutu gelmedi ancak, haftaya obsidiyen kutularının gelmesini bekliyoruz. En son obsidiyen kutuları geldiğinde ise, kapılardan kristal düşme miktarları şu şekildeydi:

Galaksi KapısıGaranti Ödül
    Alpha5-10
    Beta5-10
    Gamma8-16
    Delta10-15
    Epsilon10-15
    Zeta10-15
    Kappa10-15
    Lambda10-15
    Kronos25-30
    Hades25-30
    Kuiper25-30

Nacizane tavsiyem, bu hafta kutu etkinliği olmadığı için, spartan için kristal biriktiriyorsanız, kapılarınızı haftaya yapmanız.

İyi forumlar.

13. Cillos™

Cillos™ User

Bugün kırmızı-mavi kutular var, bir yanlışınız olmasın modum? Hatta az önce kararsız lf-4 düşürdüm

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Yaklaşık 1 saat önce girdim şöyle bir dolandım haritada bir şey görmedim, ana sayfada haberi de yok. Haritada mevcutlarsa sorun olmaz diye düşünüyorum ancak tarafımıza geleceğine dair de bilgi ulaşmadı maalesef.

Denemeden bir sonuç çıkarmayalım yine de ama yukarıdaki tablodaki düşme oranları etkinlik mevcutsa geçerli olmalı.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Cillos™ bunu beğendi.
  15. geçtim fakat hiçbir şey yapamayız diyorlar çözümü yokmu bu sorunun oyun açığı var resmen

16. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Hangarda bir donma sorunu bulunmuyor. İlgili konumuzu okuyup adımları uygulayabilirsiniz.

İyi forumlar.

17. oben

oben User

lf1 leri sat kardeşim ekipmanda nekadar fazla malzeme varsa okadar donma sıkıntısı oluyor sırf bu yüzden fazla malzemeleri boş hangarlara atıyoruz ama atamadıklarımızda var yinede donma oluyor..

18. kardeşim 31000 lf1 i nasıl satıyım tek tek toplu satımda olmuyor keşke olsada satabilsem baska bi yolu varmı acaba kullandıklarımı bi yere kullanmadıklarımı bi yere falan atsam

19. Skoll kapısını nerede acaba ana menüde doğum günü kapısından bahsediliyor.

Bu kapı hakkında bilmem gereken bilgi var mı?

20. Darion26

Darion26 User

x-4 mapinde ancak etkinlik görevini almalısın girebilmek için.:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.