Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. valla onun için bi hesap yapmak lazım bir kurtarma protokolü %3 arttırıyor ama yeni uyandığım için şuan kafam basmıyor kusura bakma :) diğer arkadaşlar yardımcı olur umarım

2. ._Batur_.

._Batur_. User

Peki çok teşekkür ederim saolun :)

3. Mcqeen

Mcqeen User

Yok artık bizde full radar yaptık petimizi. :D Bunu bilen varsa yazsın 5 tane gg toplamak için kaç kurtarma lazım ona göre bizde alırız.

4. uabwino

uabwino User

Aynen bende ay sonuna kadar 1m uriye tamamlamayı planlıyorum indirim gelicek diye, sadece elmas düzenle geziyorum 2 aydır :D

5. Mcqeen

Mcqeen User

%30 indirim al 105bin uridyum geliyor. İndirim beklesen bile gelmez çok zor gelse bile saati belli olmuyor 1 saat için geliyor. Geliştirme indirimi geldi ben şansa yakaladım saat 19 geldi 20 bitmişti çoğu kişi yakalayamadı bile.

6. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Hoşnutsuzluğunuzun farkındayız ve raporlarda ilettik. Giripte çıkamamak konusunda yapabileceğiniz tek şey Support birimine mesaj atmak yada beklemektir.

İyi forumlar.

7. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Abonelikler & İptal seçeneğinden iptal etmezseniz süresi bittiğinde otomatik olarak satın alır. Ayrıntılı bilgiye buradan bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Supporta mesaj atmayı deneyebilirsiniz size daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir.

İyi forumlar.

9. ._Batur_.

._Batur_. User

Arkada hiç biseyden şikayet etmedim ama geliştirme yapiyorum uri gitmesine ragmen geliştirmeyi başlatmiyor uriyi geri vermeniz lazim lutfen bunu sert bi şekilde iletin ustlerinize emegimize yazik.

10. Mcqeen

Mcqeen User

Otomatik ödeme yapıyor bir şey alırsan iptal edeceksin 1 ay yine vip kullanırsın. :D

11. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Lütfen sorununuzu Support birimine iletiniz oyun hatası olduğu tespit edilirse geri verilecektir.

İyi forumlar

JUPlTER bunu beğendi.
  12. aynı sorunu bende yaşadım iptal etmeyi unuttugum için kartla alışveriş yaptıgımız zaman iptali unutmamalıyız:)

13. mail adresim kapandı işte sorun o onun dışında kullanıcı adımı falan unuttum ne gerekiyorsa yaparım ama cidden çok iyi bir hesaptı lütfen ne yapmam lazım e posta adresini hatırlıyorum ama öyle bir e posta adresim yok sıkıntı o küçüktüm işte sallamıştım

14. WolfWar

WolfWar User

Hitac ne ara öyle bişey verdi ?

15. Hitac'tan düşen kutularda çıkıyordu diye biliyorum.

16. *Shemie*

*Shemie* User

Hitac çekilişinde 1350-900-450 oil gibi ödüller vardı.

İyi forumlar.

17. İçinde olduğunuz duruma üzüldüm.Ancak mail adresinin bulunduğu siteye aynı isimle tekrar hesap açma şansınız olsa kurtara bilirsiniz diye düşünüyorum.İyi düşünün belki hatırlama sorusundan bir şeyler aklınıza gelir umarım.Mail şirketinden yardım isteyin belki isminizden bir kayıt bulabilirler.Kardeşimde öyle sallama hesap adını unuttu söylerken bir kere duyduğum için 3 yıl sonra hesabı geri açtım.Mail adresinizi paylaştığınız yakın kişilerede sorun bence. Biraz saçma ama her olasılığı gözden geçirmelisiniz.Bol şans:(

18. Alfisti35

Alfisti35 User

Benim çok eskiye dayanan bigpoint geçmişim var. Diğer Bigpoint oyunları hesaplarım ve Darkorbit hesabım eski mail adresimde kaldı. Microsoft ile iletişime geçmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım. Zamanında saçma sapan Kullanıcı adı yazdığımız için kimlik ibrazında bile kabul etmediler. Yapacak birşey yok bundan sonra dikkatli olmak lazım , geçmiş olsun yenisiyle devam edeceksin artık

19. çekilişten geldi 450 oil

20. nyks

nyks User

mynet e bağlı hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum ama öyle bir kullanıcı yok diyor ???

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.