Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Hitac sırasında gelen özel etkinlik görevlerinden 1-2 adet düşüyordu.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle buraya girip, mail adresinizi yazarak(mynet e kayıtlı mail adresi) kullanıcı adınızı öğreniyorsunuz(maile gelecek kullanıcı adı), daha sonra da öğrendiğiniz bu kullanıcı adını burada kullanarak şifrenizi öğreniyorsunuz. Sonrası size kalmış :)

İyi forumlar.

3. nyks

nyks User

• Bu bilgilere sahip bir hesap bulunamadı.
    • BUNU Bİ KAÇ KEZ DENEDİM ZATEN ??? OLMUYOR KARDEŞİM BAŞKASI ŞİFREMİ BİLİYOR HERALDE .

ACİLLL YARDIM PLS .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Aralık 2017
  4. ._Batur_.

._Batur_. User

Yazdım ancak sizden ricam kapatmayın konuyu sonucu buraya yazmak istiyorum olumlu olumsuz.

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Şifrenizi birinin bilmesi, "bu bilgilerie sahip bir hesap bulunamadı" uyarısını almanızın bir sebebi olamaz. Kullanıcı adımı unuttum bölümünde geliyorsa bu hata yanlış mail adresi yazıyorsunuz demektir.

İyi forumlar.

6. teşekkürler :) hitaçda çekilişe girseydik keşke:)

7. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Tabi konu açık olabilir. Ama lütfen supportan gelen mesajları burada paylaşmayınız.

İyi Forumlar.

._Batur_. bunu beğendi.
  8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen imzanızda ki görseli 500*200 boyutlarında ayarlayınız.

İndirim konusunda fazla beklemeyin diyebilirim. Ama yılbaşı yaklaştığı için belki bir şeyler yapabilirler. Çoook uzun süredir indirim çıkmadı.

İyi Forumlar.

WolfWar ve lllecelll bunu beğendi.
  9. ._Batur_.

._Batur_. User

Yok sadece ne olacagını yazacam tesekkler

10. [rüya]

[rüya] User

eğer argen tamamsa yani bağlayıcı ışın 2 5 te 5 ise katlayıcı + 9 protokol 3 radar gg yi 5 alırsınız ama pet alır gemi 4 alır..

11. [rüya]

[rüya] User

giriş yaparken darkorbit yada trpilot com dan değil darkorbit mynet comdan girmelisiniz yoksa giremezsiniz..girdikten sonra supportla iletişime geçip darkorbit com girişini açtırabilirsiniz.

12. [rüya]

[rüya] User

6 sene önceki hesap ful + ful bile olsa bugünün koşullarında yapmak 1 ay sürer bukadar üzülmeyin yeni hesap kasın..

13. ._Batur_.

._Batur_. User

Anladım teşekkürler deniyecem.

14. Mcqeen

Mcqeen User

Benim bildiğim gg artmıyordu bende mesela katlayıcı var mavi kutulardan 3 veriyor genelde 2. Mal protokolı çok pahalı tek alınca bir işe yaramıyor birden fazla almak lazım.

15. uzayl80

uzayl80 User

kısaca kardeş ne kadar cok katlayıcı o kadar ok köfte geliyor pete hesaba falan gerek yok :D al sana düz hesap umarım anlaşılmışdır peki radar olayını nasıl yapacaksın full katlayıcı prokol cekersen tabii not olarak ekleme yapayım 1 kurtarma prokolü 3 lük 45 bin uri sizce degermi kararı siz verin 10 tane koysan 450 bin uri yapar buda ciddi bir rakam

._Batur_. bunu beğendi.
  16. ._Batur_.

._Batur_. User

Anladım kardeş aynı kafadanız :D katılıyorum sana saol.

17. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Kurtarma Protokolü ;

Kurtarma Protokolü , P.E.T. ' inizin topladığı Avantaj Kutularından ve Kargo Çöplerinden aldığı içeriği arttırmaktadır.

Kurtarma Protokolünün sadece P.E.T. ' inizin topladığı Avantaj Kutuları ve Kargo Çöplerinden gelen içeriği arttırmaktadır.Sizin topladığınız kutulardan ve Kargo Çöplerinden daha fazla içerik almanızı sağlamaz.

Kurtarma Protokolü , Sadece Otomatik Toplayıcı Modülüne etki etmektedir.

Hammadde Toplayıcı modülünün topladığı Hammadde miktarını arttırmaz.

Otomatik Toplayıcı Modülünün topladığı Avantaj Kutuları ve Kargo Çöplerinden gelen içerik , yerleştirdiğiniz Kurtarma Protokolünün sayısına ve Kurtarma Protokollerinin seviyesinin sağladığı etkiye bağlı olarak artar.

Protokol SeviyesiProtokol AdıEtkisiFiyatı
    Seviye 1Kurtarma Protokolü 1Kutu İçeriğini %1 Arttırır5000 Uridium
    Seviye 2Kurtarma Protokolü 2Kutu İçeriğini %2 Arttırır12500 Uridium
    Seviye 3Kurtarma Protokolü 3Kutu İçeriğini %3 Arttırır45000 Uridium

Avantaj Kutularından çıkan içeriklerin ve Uzaylılardan düşen Kargo çöplerinin farklılıklarından ve Sistem tarafından yuvarlama yapılmasından dolayı , Kurtarma Protokolünün sağladığı bonusu hesaplamak zordur.

iyi forumlar.

._Batur_. bunu beğendi.
  18. ._Batur_.

._Batur_. User

teşekkürler. :)

19. lllecelll

lllecelll User

modum ben sizin görüşünüzü almak istiyorum sizce neden indirim yapmıyorlar???yani kaybedecekleri ne olabilir ki?

._Batur_. bunu beğendi.
  20. -KINOY-

-KINOY- User

Merhaba arkadaşlar ben bir botu 100 kere kessem pushing yermiyim öğrenmek isterim cunku bu botlardan sıkıldım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Aralık 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.