Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle cevap veren arkadaşımıza teşekkürler.

Arkadaşımızın da dediği gibi küçük bir ihtimalle Lf4 düşmektedir.

Sorunun anlaşılması ve talebiniz doğrultusunda konunuz kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  2. Aria

Aria User

Dostum bugünde fark yok;
    Alfa; 27/34
    Beta: 46/48
    Gama; 9/82

Basılan enerji 250 civarı. 5'er 5'er bastım. Hiçbir fark göremedim.
    Bakalım bugün gece yarısına kadar 100 daha basarım. 350 Enerji basmış olurum.
    Valla oyun yönetimi bir şey yapmalı. Anlamış değilim. 47/48 olsa neyse. 46/48'de takıldı :D

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Hacı bi dua oku haca git sen baya şansızsın be :D

4. Cillos™

Cillos™ User

Meteroid her haritada çıkıyor rahatlıkla bulabilirsin her yerde. İlla ki kimsenin kesmediği bir map vardır, serverler bomboş zaten

G_s_G_s bunu beğendi.
  5. Aria

Aria User

2 gün daha denerim olmazsa. Support yazarım. Bu kadar olmaz yani. 2 gün daha bassam 5000 enerjide 0 beta parçası ediyor :D

WolfWar bunu beğendi.
  6. Darkorbit oynarken youtube giriyorum müzik acacam mesela oyuna döndüğümde oyun donuyor ekrani yenilemem lazim aynı şekil ts vs başka sayfa girdimmi donup kaliyor pcde iyi sebebi ne başka uygulama açmaya korkar oldum

7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Denge yaması henüz sunuculara yüklenmedi, kesin yüklenirmi bilemeyiz ancak şuan güncel hali aşağıdaki gibidir;

Bu yeni model fazladan %2 hasar veriyor ve %2 daha fazla tecrübe kazandırıyor.

İyi forumlar...

8. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Denge yamasıyla ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bize tarihle ilgili bilgi gelirse duyurusunu yapacağız.

İyi forumlar...

9. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Tarayıcı olarak Maxthon'u deneyin.

İyi forumlar...

10. Cillos™

Cillos™ User

Flash player donuyor oyun arkada çalışmaya devam ediyor. Önce yukarıdaki adres çubuğuna tıklayın, sonra F11 tuşuna basın. Oyun tam ekran olunca donma düzelecektir. Sonra tekrar F11 e basarak tam ekrandan çıkabilirsiniz.

11. G_s_G_s

G_s_G_s User

Zaten bır suur sey acıp savasanların ekmegıne yagı suruyorsunuz bu ne zaman kadar bole gıtcek ben adam mısal yuzde 10 vurus yapıom o adam bana fazla fazla gomuyor ee nasıl savasacam nasıl bas edecm mecbur degılım klana gırmeye mecbur degılım bu oyunda herkeze guvenıp guruba gırmeye mecbur degılım onume gelen herkezle konusmaya evet nolacak

şahin1 bunu beğendi.
  12. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Son parçalarda tek tek basmayı deneyiniz.

İyi forumlar...

13. HolyAshura

HolyAshura User

Apocalypse kutusunda legend goliath-x çıktı da bana 25.gün 10k urimi gelicek yoksa hiçbir şey gelmicek mi ?

14. lllecelll

lllecelll User

ThyPhon adminin açıklamasına göre gizli harita hangar sorunu çözülmüş nasıl çözülmüş çok merek ediyorum :)

15. Mcqeen

Mcqeen User

X4 sıkıyorlar yaratık keserken eğer saldırı alırlarsa dediğin gibi porta kaçıyorlar bu taktiği kullanmak iyidir. :D

TR1 herkes sıkıyor rahat ol serverlar bomboş diyorsun da neresi boş insanlar sadece bencil.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2017
    Fαlcoη[CΣFΛ] bunu beğendi.
  16. 31.05.2013

31.05.2013 User

Legend Goliath-x gemi tasarımı değildir o diroit tasarımıdır. hangarını ona göre kontrol et

17. uzayl80

uzayl80 User

günlük girişleri düzenli yaptıgında 25 ci gün sonunda legent goli veriyor

18. Bomboş ama üç beş egosu yüksek insanların klanlarıyla hepsine sahip olunca bir şeyler kazandığını sanıyor. Sırf güç gösterisi için millete kestirmeyip kendileride kesmeyip gezdirenler var sanırım TR serverlerinden değilsin. Yabancılarda böyle görgüsüzlük olmuyor.

19. şahin1

şahin1 User

BNENDE KATILIYORUM MECBURMU HERKES KLANA GİRMEYE

20. katılıyorum....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.