Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. serhat931

serhat931 User

slm bu ne etkinlık boyu boylemı olacak fbd 55 ve oyunda sorun yok ama yaratık tıklıyorum oyun gidiyor ne bu simdi anlamadım

2. Z3C6

Z3C6 User

Admin 8 GB remli pc donuyor,lütfen buna bir çözüm bulun

3. takemyhard

takemyhard User

oyun çoookk kasıyo bilginiz varmı?..

4. ramla alakalı bi şey değil oyun sorunu expoler den gir

5. Merhaba ,

Montajlama özelliği hakkında bilgi için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Z3C6

Z3C6 User

YOLDAŞ,:) bende onu kastettim,yani bu pc bile oyununuzu oynatmıyor anlamında..exploler dan da denedim,özellikle krise sıkınca resmen kalıyor

7. Merhaba ,

Oyunda yaşanan sıkıntılar gerekli yere iletildi ve en kısa zamanda düzeltilecektir.

İyi forumlar.

8. Merhaba ,

Oyunda yaşanan donma/kasma ile ilgili bilgi verilmiştir. Teknik ekip en kısa zamanda düzeltecektir.

İyi forumlar.

9. :) crome mozilla hepsını denedım olmuyor ki ben bu pcle ***** ** oynuyorum :D ama yaratıga sıkınca 1 fps alıyorum expoler da şuan bi sıkıntı yok ordan dene :) çerezler siz bi daha dene şuan expoler iyi durumda

10. Merhaba ,

Yaşanan sıkıntılar gerekli yere iletilmiştir. Geçici çözüm olarak Yandex , Maxthon ya da Opera ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. jokaz

jokaz User

bu montajda blue robo-bat tasrımı birleştirdim. Birleştirmeden sonra sadece 1 tane tek birleştirebilirsin diyor daha fazla alamıyacakmıyız 1 tane tek almanın bi anlamı yok

NEII bunu beğendi.
  12. plazmid hurda gibi şeyler nerde bulunur (çogunlukla)

13. NEII

NEII User

10'lu olması gerek, bir tane nedir ya kalan 9 taneyi de toplatmıyor,

14. jokaz

jokaz User

aynen kardeşim fullenmedikten sonra bi anlamı yokki

15. Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

16. Merhaba ,

Henüz kontrol etmedim fakat soğuma süresi olabilir. Yani zamanla tekrar yapılabiliyor olması gerekiyor. Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

17. Yandex vb tarayıcılarda kasma sorunu yok mu?

18. Merhaba ,

Şu anda deneme imkanım olmadı çünkü bir sürü şey açık. Fakat ben genel olarak pek kasma olmadığı için yazdım. Maxthon kullananlar az çok biliyordur.

İyi forumlar.

19. assda

assda User

Çok sağol kardeşim internet explorer ile 2d oynuyorum hiç kasma yok , bu arada 2d ne kadar berbatmış ya şimdiye kadar nasıl oynadık biz :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  20. Cerrah etkinlik sonunda kalıcı olarak mı verilecek, yoksa tek seferlik 13 günlüğüne mi kullanılabilecek...!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.