Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Bize ulaşan bilgilere göre kalıcı olacaklar.

İyi forumlar.

2. dükkana gelecek evet ama ondan da fazla umutlanmayın o kadar kolay olmaz alması illa ki bir olayı vardır :)

3. assda

assda User

Merhaba masque etkinliğinde 2 tane pempe sandık açtım ve ikisinden de skull kırmızı droid görsel istatistik tasarımı çıktı aynı günlerde tasarımlar kısmında 100 bin uriye satılıyor ve açıklamasında +1 roket bonusu fullenince %5 roket bekleme süresi kısalır yazıyordu ama forumda bilgi bulamadım

1.İki tane skull tasarım + 8 tane blue robo bat tasarımı olursa aynı bonusu verir mi ?
    2.Diğer droid tasarımlarının ne bonusu var ?

4. CAREMELA_

CAREMELA_ User

merhaba
    pet imde 9 adet kurtarma protokolü var.
    etkinlik gelmeden önce pet ile 4-x haritalarında 5 gg topluyordum.etkinlik geldi ve artık 4 gg çıkıyor.gemi ile pet aynı topluyor.gemi ile alıca 81 uri pet alınca 102 uri geliyordu bu etkinlikten önce şimdi pet de toplasa gemide toplasa 81 uri geliyor.sanırım pet protokolleri devre dışı konfi silip yeniden yaptım belki düzelir die ama düzelmedi.acaba ne zaman giderilir bu sorun.donma ve kasma sorunu gibi ise vay halimize 1 sene sürer.ayrıca pet protokolleri işe yaramayacaksa neden satın aldık ? sevgi ile kalın

5. Merhaba ,

Skull tasarımında bahsettiğiniz özellik yok. Hatta sadece Demon tasarımında özellik var.

Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Bu Özellik devreye girdiğinden beri Oyunda çok aşırı şekilde hatalar oluşmaya başladı Porttan Atlıyoruz Droid tasarımı ilk droid tasarımına dönüyor pet kendiliğinden kayboluyor x4 rsb karışmıyor batılle arenaya giren çıkamıyor oyundaki kasma oynanılmayacak derecede kötü şuan tespit ettiklerim bunlar daha neler çıkacak Allah bilir cerrah tasarımım yok ama oyun böyle olacaksa varsın olmasın ...

7. Merhaba ,

Avantaj kutuları ile ilgili bir değişiklik yapıldıysa bilgisi gelmesi gerekiyordu. Eğer teknik bir sorun varsa en kısa zamanda düzeltilecektir. Montaj özelliği server'lara eklenince bir takım sıkıntılar yaşandı fakat merkeze bildirildi. Tespit edilen sorunları merkeze iletiyoruz.

İyi forumlar.

8. Merhaba ,

Montaj özelliği server'lara dahil edildikten sonra yaşana ve tespit edilen sorunlar merkeze iletildi. Şayet başka sıkıntılar olursa tespit edilği zaman onlarda iletilecektir.

İyi forumlar.

9. Bende de 12 kurtarma protokolü var ama şuan çalışmıyor kurtarma protokolleri.

10. *Mrs

*Mrs User

selamın aleyküm . Aynı sorun bendede var gemi kutu argesi 9 kurtarma 3. seviye 3 radar 3. seviye ve katlayıcımda var bundan 1 hafta öncesine deli gibi kutu toplardım telefondan girdiğim halde 120 uriden aşşa almazdım çok nadırdı şimdi 75 uride yukarı almıyorum inşallah bir düzenleme gelir. Kolay gelsin

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu gerekli yerelere iletiliyor.

Takipte kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

12. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D bende 2D oynamaktan tiksindim diye başka bişey aradım Opera buldum 3D için

13. omerbedir

omerbedir User

3d opera denicem kasarsa kellen helal :D

ÖMER.E bunu beğendi.
  14. i.klaket

i.klaket User

3d için opera denedim aynı oyun başı güzel biraz oynayınca(yaklaşık 5 dk ) kasmaya başlıyor. Ateş etmiyorken sıkıntı yok. fps 65 ama yaratığa yada bir gemiye sıkınca fps 4

ÖMER.E bunu beğendi.
  15. ÖMER.E

ÖMER.E User

eyw :D
    Çok kasmaya başlarsa en iyisi tekrar açmak oyunu zaten sistemde bi sorun olduğu için böyle :)

16. NoMasteRs

NoMasteRs User

Oyun kasması kendinden kaynaklanıyor. Gelen yeniliği entegre ederken muhakkak diğer kodları bozuyorlar bunu düzeltmeleri zaman alacak ve modumdan bunu teknik ekibe itinayla iletmesini rica ediyoruz. Tarayıcı kaynaklı bir sorun değil.
    Ve tarayıcı tabanlı bir oyun olduğu için darkorbitin bu oyuna özel sade bir tarayıcı çıkarması çokta zor değil..

17. Aynı aynı aynı :( malesef bişey değilmiyor

ÖMER.E bunu beğendi.
  18. bende maxthon kullanıyorum ama gene de kasıyo

ÖMER.E bunu beğendi.
  19. omerbedir

omerbedir User

Arkadaş haklı tarayıcı ile alakası oldugunu düşünmüyorum.

ÖMER.E bunu beğendi.
  20. Merhaba

Bu hammaddeleri bulmak için günlük farklı farklı görevler var tamam bazı yaratıklarda da o şeylerden çıkıyor fakat hangi canavarlardan hangi taşlar çıktığını söylerseniz sevinirim bilen varsa söylesin kolay gelsin iyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.