Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik Kaldırılsın Cerrah a 13 gün vermişsiniz zaten oyun donuyor Bu donmalarla Taş toplayabilmemiz imkansız Boşuna bizi uğraştırmayın sizde yorulmayın kaldırın etkinlii bitsin bu çile

__CESUR__ bunu beğendi.
  2. vatan55

vatan55 User

modum tşk ediyorum kolay gelsin.

3. yağızcan

yağızcan User

Selam. Böylesine büyük bir şirketin bu donmalara veya kasmaları düzeltememesi üzücü bir durum. 8 yıldır donma olmayan oyunun son hali ekranlarda. Test sunucu açıldığında zaten oradada aynı kasmalar donmalar oluyordu. Test server diyip geçiyorduk bizde. Test sunucu resmen kopyalanmış normal sunuculara aktarılmış gibi. Oradaki kasmalar ve donmalar olduğu gibi normal sunuculara geçmiş. Forum arkadaşlarım ve darkorbit camiası bu olayın farkında ve bir çok oyuncu oyunu bırakma kararı vermiş durumda. Üstelik eski oyuncuların yararına olabilecek bir etkinlik olmadığını düşünüyorum. Yeni oyuncuların oyuna bağlanması için yapılmış olan bir yenilik. Bu donmalarla sizce yeni oyuncu bu oyuna devam edermi? Sürekli reset geliyor hiçbiri sonuç vermiyor. Sayın adminlerim bu olup bitenler sizce ne kadar güzel. Buradaki taleplerimiz üst kademelerde çalışan darkorbit yöneticilerine ulaşıyormu. İyi Forumlar...

kurt3270 bunu beğendi.
  4. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Haklısın kardeşim etkinlik geldi kargo protokolerı bile bozuldu cıkarıyorum gene aynı takıyorum gene aynı

5. Hayatımda ilk defa kristalline patladım yeter artık

__CESUR__ bunu beğendi.
  6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Gereken yapılıyor Az sabır az Anlayış.

Düzeltilmek için Gereken yapılıyor.

iyi forumlar.

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz Teşekkür Ederiz.

Konuya Gereken Cevap verildiğinden Kilitlenmesi uygundur.

iyi forumlar.

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Arkadaşlar, Gereken yere gereken bilgi iletildi.

Düzeltilmesi için gereken yapılıyor az sabır ve anlayış şimdiden teşekkürler.

iyi forumlar.

9. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konuyla ilgili support ile iletişime geçiniz,Buradan herhangi bir şey diyemem,Kullanıcı adının uygun olmadığını düşündüğünüz üyeleri destek ekibine şikayet edebilir veya bize raporlayabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

10. Yakında anlayışta göremeyebilirsiniz.

11. Spaceball başlamadan halledilirse güzel olur. Etkinlik kaldırılabilir.

12. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Oluşan sorunların sebebi Türkiye takımı değildir.Bu genel bir sorundur,bütün sunucularda mevcuttur.Biz elimizde olan bütün yetkileri sonuna kadar kullanıp gerekli işlemleri/bildirimleri yaptık ve sonucu bekliyoruz.

Konuya gereken cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  13. benim bilgisayarım iyi değil oyunda 2d oynuyorum fps 5-10 arası bunu yukseltmenın bı yolu yokmu

14. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Sorunun en kısa sürede çözülmesini ümit ediyoruz.

Buradan devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

15. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz,gerekli bilgiler konuda mevcuttur.

Keyifli forumlar.

16. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Gerekli madenleri toplayıp ekipmanı aldığınız zaman etkinlik bitse bile silinmez istediğiniz zaman kullanabileceksiniz.

Keyifli forumlar.

17. şu **** kapıya 100 gg bastım 14 tü 19 oldu sonra 30 gg bastım (5 erli) hiç çıkmadı 30 daha bastım 1 parça çıktı 20 daha bastım yine 0 nedir bu oyun benle dalga mı geçio

18. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Forum kuralları gereği forumda büyük harf kullanımı yasaktır,lütfen gerekli düzeltmeyi yapınız
    Forum da kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz aksi halde ceza alabilirsiniz.

Bu sorun değildir tamamıyla şansınıza kalmış bir durumdur.Bazen şans eseri kapıların az parça verdiği oluyor bu tür durumlarda biraz bekleyip tekrar basmanızı tavsiye ederim.

Keyifli forumlar.

19. tmm modum dikkat ederim ayrıca bende bi şanssızlık oldu dünden beri neredeyse hep bastığım ggler böyle boşa gidio acaba biriktirip birkaç gün sonra mı bassam ne dersiniz

20. ÖMER.E

ÖMER.E User

sen çok yanlış yapmışsın baştan itibaren hep 100 lü bas baktın bi yerde parça sayısı büyük oranda düştü mü sayfayı yenileyip bu sefer 10 lu bas biriktirmeden basarsan çok büyük zarar yaparsın sırf bundan bi kappayı 4k gg de açtım ben

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.