Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çarpan gelınce 1 lımı

2. dolubey

dolubey User

Tamam modum hemen yaziyom ama konuyu hangi bolumde actiniz :):):)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. açıkca konuşmak gerekirse ben bugüne kadar gg ile rahat kapı açanı görmedim uri basınca parça daha çok gelio :D

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

mod degilim ben sizin gibi oyuncuyum:) yardimci olmaya calistim sadece:) keskin gorunce gelir zaten yazin siz:)
    Keskin diye konusu var kim kimdir takim kisminda ,yeni mesajlarda da gorebilirsiniz konusunu.

dolubey bunu beğendi.
  5. irving

irving User

Gördüğüm kadarıyla yeni başlayan oyuncular da kasılacak kimseyi bulamadığı için oyunu birkaç gün içinde bırakmakta. Haritaların hali gerçekten içler acısı 3 4 ay önce konuşulduğu karar verilmediği yazıyordu fakat hala hiçbir şey söylenmemekte en ufak açıklama yapılmamakta ilginç doğrusu.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bu cok dogru bir tespit iste:)

Batuhan0003450 bunu beğendi.
  7. Xfor

Xfor User

En azından ikişerli birleştirsinler serverları.Şimdikinden iyi olur.Palada bile adam olmuyo tüm yaratıklar bana dalıyo pala toplayamıyorum.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

birlesicekmis zaten bunla ilgili calismalar var dediler,ve goruse de sunulucak ozaman istekler dogrultusunda hareket ederler,cokta kolay birsey degil.

9. dolubey

dolubey User

Enforcer verdigin hasar %5 artar

10. _..SALE.._

_..SALE.._ User

onu biliyorumda bastion da herhangi bir özellik yokmu

11. Darion26

Darion26 User

Gemine bağlı birşey. Biraz bahsedersen daha fazla yardımcı olabiliriz :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. -solo2008-

-solo2008- User

Bastion kalkan (birnevi savunma) oranınızı %10 arttırırken, enforcer hasar (birnevi saldırı) oranınızı %5 arttırmaktadır.
    Eğer vuruşunuzun düşüklüğünden şikayetçiyseniz enforcer ancak kalkanınızın düşüklüğünden şikayetçiyseniz bastion tasarımını kullanmanızı tavsiye ederim ;)

13. dolubey

dolubey User

Sen beni dinle daha bu iki tasarim varsa sende zayifdir hesabin
    Kalkan pek isini gormez zaten kalakan gucunde az sen yaratik kesecegin icin enforceri tak gemin goli zaten dusman oyuncu ber halukarda patlatir seni bari vurusun guclu olsunki yaratik cabuk ölsün

14. kodları nereden buluyoz ben baktm göremedim içeri nedir bide

15. dolubey

dolubey User

[​IMG][​IMG]BAKIN bütün hangar binalarında silah ve kalkan görünüyor digerleride ama gemi ve tasarımları seçince hepsinin içi bomboş tam takır kuru bakır tüm tasarımları denedim içlerine baktım donandım denendim ama boş işte nasıl oluyor anlamıyorum supprotta yazdım foruma yazdım ama günlerdir bi cewap alamıyorum üri kasıcam gg için kaldı kasamadım bi türlü artık bi yetkili cevap yazsın ltfn

16. suport en geç 48 saat içinde cevap verir sorunu şu şekilde bide çözüm arayalım bütün hangarlarda konfigürasyonu sil dermisin bide çerezleri sil bunların sana yardımcı olmasını diliyorum.

17. TEHLİKE

TEHLİKE User

İtemlerin düz goliath tasarımlarının içerisinde olabilir böylece diğer hangarlarda gözükmez. Hangarlarında normal tasarımsız goliathı seçip onun tasarımlarını incele

--

18. Ay kıyamam sana map ver uçuyum şimdi üzüldüm bak..ddd

19. Oyuncu kalmamış mı siz hiç global serverde oynamadınız galiba şükredin tr serverlerine :D :D

20. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Forum kuralları gereği büyük harfle yazı yazmak veya başlık atmak yasaktır.

Lütfen dikkat ediniz.

Eğer bütün hangarları kontrol etti iseniz ve hala ekipmanlarınızı bulamıyorsanız support ile iletişime geçiniz.

Support gerekli incelemeleri yapacaktır.

Support 48 saat içerisinde cevap verecektir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.