Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dolubey

dolubey User

onlarada yazdım iki kere cevap verdiler ama çözemediler neyse kilitleyin beyim

2. Sağolun cevaplarınız için.

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Supportun çözemeyeceğini sanmıyorum.

Tekrar ticket atmanızda fayda var.

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

4. benimde alpha 32 de kaldı beta gamma parçaları tamamlandı ana haritaya basmadım alphayı kolay açmak için 2 parçaya 1 k enerji bastım birşey yok sürekli 5 li yapmama rağmen( derken 2 parçayıda buldum sonunda 60 gg vardı basyımı dedim oldu :)

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2016
  5. Bence yakında birleşecek PARS admin sürekli Almanya'ya gidip geliyormuş. Büyük ihtimal server birleştirmeyle alakalı. Server birleşse oyuncu miktarı ciddi miktarda artar. Yeni oyuncular bırakıyor çünkü veya eski oyuncularda fazla oyuncu olmadığı için sıkılıp bırakıyor.

6. citadelin max ambarı kaç ?
    pet hammade bulucu 3 ile saate kaç pala toplarım aegis ve hammade toplama 3?

7. kargosu 4bin dir ama sende ambar genişletici ve arge varsa 2 katından biraz fazla olur bu. sadece petmi toplicak yoksa sende toplarmısın çünkü sadace pet toplarsa bu biraz zaman alır.

8. Aliens

Aliens User

Yalnız benim Size önerim Kıyamet abnin de dediği gibi el ıle tamir etmeniz yönündedir. Çünkü CPU bazen hata yapabiliyor ve hata yaptığında tam olarak ınceleme olmadığı ıçın DROİTLER geri verılmeyebılıyor.

9. Ne gibi hata yapabiliyor? Hasarsız iken yerleştirsem yine sorun olabilir mi?

10. TEHLİKE

TEHLİKE User

Kendin toplasanda zaman alır. Citadel yavaş gemi. Daha hızlı bir gemi ile topla depon küçük olsun ama çabuk dolsun. Hızlıca hemen satıp devam edersin

11. yukarılarda gözümüz yok sıralamada aşağıda olan oyuncular için düzenleme yapılsın asteğmen nedir ya!

12. Aliens

Aliens User

Bug oluşabılıyor. Yani en guvenli yol manuel tamir. Ama siz mutlaka her ıhtımale karşı tüm konfigürasyonlarınıza bu CPU'yu takın. Tabiikide hasarlarına da arada bakmayı unutmayın.

13. Aliens

Aliens User

Ben 3 aydır neredeyse aynı puandayım. O kadar x2 kapı kaçırdım. Hala 600.000 fark var alt rütbeye. Rütbem Acemi Albay. Puanların artması da normal. Ben bir haftada 90.000.000 civar şeref kastığımı biliyorum. Buda 900.000 rütbe puanı demek. Ayrıca buna yaratık imha Puanları Vs. Dahil olunca 1.000.000 rütbe puanı oluyor. Hele bir oyuna dönsem o zaman uçarım.

-_-CERRAH-_- bunu beğendi.
  14. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

nerde okudun cerrahın tekrar montaja gelecegini:)ayrıca o hesapladıklarının en az 10 katına alırısın cerrahı eger gelirse:)

Whiterainbow bunu beğendi.
  15. error senin anlatmaya çalıştığın normal goli üzerinde olan tasarımlar onlarda donanım olarak normal golinin içeriğini görüyor.ama arkadaşın sorunu lazerler vs.. kayıp olması.elindeki bütün görünen gemi ve tasarımları gezmesi gerek elbet birinin içindedir ya acarken birini atlıyor yada gözden bişeyleri kaçırmış sanırım.

dolubey bunu beğendi.
  16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

dogru iste onu ariyoruz bizde birinin icinde olabilir ve o esas gemisi olmadigi icin gorunmuyor olabilir diyerek.keskin reesimli link atarsa belki sorunu cozebilir.

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim. :)

18. OZKAMAN

OZKAMAN User

Selamlar!
    Forumda bir şey aramak zulüm gibi. Arama yaptırıyorsun, işe yaramıyor. İki saattir galaksi kapılarında çıkan yaratıkların listesini arıyorum. Bunları (oyundaki temel unsurlar hakkında açıklamalar içeren konuları) başlık halinde ve kolay bulunur bir yere koymak gerek. Ve, buralara başka birilerinin başlık ekleyememesi de gerek. Çünkü, dizelge uzadıkça, bulmak zorlaşıyor.

19. Aliens

Aliens User

"Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz.
    Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar."

:D

20. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Artık benim formatım değil. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.