Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. droit uçuş düzeninden kalkan oluşumu varsa onu al kalkanın baya artar zaten tallinleri 2-3 kere ard arda pet atıp hızlıca geç, tallonlarda ise kalkan çek sonra x4 varsa seprom beslemeli dal kes gitsin tabi bu dediklerim mevcutsa rahat yaparsın diğer türlü x2 veya x1 lazer ile halledecem diyorsan daha zor biter zulüm gibi gelir :) kolay gelsin..

2. yine iyi günler 1 yıl sonra hiç kimse kalmaz icraat yok malesef...

3. GREED

GREED User

Şimdi bende Pusat yok Eğer parayla zehir pusat alırsam direk kullanabilecek miyim ? (Pusat gemisine sahip olamdan)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Ful + Ful gemi var ubaya giriyom tam hersey lf4 ler seviyeler karşımda adm bnden faza vuruyor peki bu nasıl oluyor ? Besleme işlemiyor diyorsunuz 10 maça cıktım 10 unda da böyle durumla karşılaştım acab tek bizdemi sep işlemiyor

5. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

evet kullanabilirsin

6. Revontuli

Revontuli User

Korsan harıtalarda karsımıza cıkan bu hammadde hakkında bılgı almak ıstıyorum .Etkınlık ıcerısındekı hıc bır parcanın bu madde ıle alakası yoktur neden cıkıyor .

7. Kullanamazsın :) pusat gemisi olması gerekiyor ki önce pusatı etkin edip tasarımı seç :)

8. Alakası vardır. Montaj kısmında mikrotransistör yapmak için 5 tane ister.

9. Revontuli

Revontuli User

montaj kısmında mıkrotransıstor de aurus ıle bırsey yok, mucosum ,plazmıd ve hurda gereklı yazıyor

bıraz alttayms tamam yenı gordum

10. GREED

GREED User

2 farklı cevap sanırım admin bekleyeceğim

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Kullanamazsın Çünkü gemi değil belirttiği gibi tasarım ilk önce pusata sahip olman lazım ki pusat tasarımını kullanabilesin

12. cücücüm

cücücüm User

venga olmadan şimşek vengayı ya da pusatı kullanabiliyorsan onu da kullanabilirsin demektir.

13. açıklamada tasarım yazıyor pusat olmadan kullanamazsın

14. _Arrow_

_Arrow_ User

Bugun chatte konuşurken argo kelıme kullanmadığım halde chatte yazı bile düşmeden ban yedim sadece ''Dun vegayla boss lordakıuma girdim'' yani kestım anlamında yazıcaktım ve enter yaptım 1 gunler banlandınız yazdı acaba bunun neresınde bir argo var yada başka birşey anlamıyorum lutfen banımın açılmasını rıca ediyorum.

15. ' Vega olmadan şimşek vega kullanıyorsan pusat olmadan Poison pusatı da kullanırsın ' diyen mantık, sen supporta yaz, seni hemen şirketin satış genel müdürlüğüne getirsinler.

Var ki konuşuyoruz, sizde sallayın durun.

Darion26 bunu beğendi.
  16. Nokay

Nokay User

Merhaba;

Paketi almış biri olarak Zehir pusat bir tasarımdır. Pusattan ayrı bir gemi değil pusatsız kullanılmaz.

GREED bunu beğendi.
  17. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Chat banları ile ilgili forumda her hangi bir işlem yapamıyoruz.

Support la iletişime geçiniz.

Başka sorununuz yoksa konuyu kilitleyelim.

iyi forumlar.

18. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Uba ile ilgili bir sürü rapor ilettik merkez bunu nasıl yada ne zaman çözecek bilemiyoruz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

iyi forumlar.

19. sadece beslemeler işlemio adam da çift destek varsa senden fazla vurabilir.

20. TEHLİKE

TEHLİKE User

Citadel hakkında bir bilgim yok. Hammadde bulucuda kullanmadım şuana kadar. Fakat dediğin gibi palladiumda fazla kişi yoksa palladium bulmakta sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum o yüzden modul almaya bence gerek yok ama kullanan varsa cevap verir illa. Sorunun tam cevabını karşımasada fikir vermesi açısından yazayım, ben spearhead + pet hammadde toplama 3. seviye ile radarsız 50-60dk arası 2 bin pall toplayabiliyorum üstelik tr1 serverında. Sende saatte max 2500-3 bin arası toplarsın sanıyorum. Normalde ne kadar topluyorsun ki?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.