Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 8 irisli gemiyle girdim general çıktı karşıma adam roketle kesti :)

2. Ya 9 irisim ben karşıma gelen adam kurmay albay falan. Deminde ful hercül pusat geldi. Aegis ile girdiğim halde dayanamıyorum çok rahat alıyorlar haksızlık var. Benim rütbe yüzbaşı adam kurmay albay varmı böyle bir şey ya

3. görsellik miş sonucta oyuncular bunlar icin zaman harcayacak para harcayak gerci darkorbit ekibinin umrundamı kimin zamanı gitmiş kimin parası gitmiş yeterki onlara para gelsin

vimma bunu beğendi.
  4. _Arrow_

_Arrow_ User

Sayın Cmler bizler lava pusat hakkında açıklık getirilmesini istiyoruz artık.Bızler sızlere lava pusat kalıcımı dendiğinde bi link atıyorsunuz biz o lınke baktığımız zaman Lava spektrumda etkınlık suresınce yazıyor Golıhat bastıonda ıse kalıcı bizim asıl anlamak istediğimiz şey Lava Pusatta neden Oyun yazıyor buna artık bir açıklık getirin benim gibi herkes bunu merak ediyor.

floppy43 bunu beğendi.
  5. aynen öle admin ve cmler :) yardım edin bize

floppy43 bunu beğendi.
  6. Eğer alırsan kalıcı. Etkinlik sonunda almamışsan şansını kaybedersin.

floppy43, ÈrroR_™ ve Darion26 bunu beğendi.
  7. Darion26

Darion26 User

Anladığım kadarıyla üretim etkinlik süresi boyunca ama 1 kere yaparsan sonsuza kadar sende.

floppy43, ÈrroR_™ ve FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  8. beyler amacım 18 tane zeta açmak neden 20 ye yuvarlamadım derseniz 2 tanesini pala ile açtım duruyor
    herneyse 500 k uri var x2 gününde + indirim paketi + vip ile = 1 ekstra enerji=40 uri oda 100ge=4.ooo uridium yapar sizler zetadan havocları fulleyene deneyimliler olduğunuz için sormak istedim 500 k ile zetanın verdiği uri 48.762 işte ne kadar zeta yaparım ortalama rakam yazarsanız sevinirim
    Not:Oyuna yeni başlamadım şimdiye kadar 2/6 zeta skorum var sadece hepsini 2-3 ay aralıklarla açtığım için hiç saymadım veya hesaplamadım

9. Evet :)

10. TEHLİKE

TEHLİKE User

%25 İndirim paketi + %5vip = %30 oluyor. x2 gününde ggde %30 indirim mi geliyor? Ona göre bi hesap çıkarabilirim sana bende 5 zeta yapmayı düşünüyorum

11. en son kapılara %15 geldi yine öle hesapla

12. Tamamen şans ben son 1 parçayı 1200 gg de çıkarmışlığm var yani kaç uriye kaç tane açılr birşey diyemem ama yüksek ihtimalle x2 gününde yaptığın zetalar havoc verirse 10 taneye ulaştırrsın diye düşünüyrum (2 tane havoc var saydım)

13. çünkü en son 7 de 6 çıkararak fulledim havocları

14. ben ilk gelen x2 etkinliğinde açıcam diye bir şey yok inanmıyorsan gitt youtubeten bak ben baktım adam 4.5oo uriye basıyordu 100 ggyi ama 35 gün öncemi ne ben biliyorum ya 4.ooo ggye basıldıgını vardı öyle

15. .üYe.

.üYe. User

peki ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşları

16. _Arrow_

_Arrow_ User

Yinede ADMINLER aydınlatmalı bizi kesin bilgi için

floppy43 bunu beğendi.
  17. Darion26

Darion26 User

Aldığın tasarıma bağlı, örneğin: amber alırsan görsel tasarım olduğu için goliath gerekli ama bastion alırsan özellik olduğu için gemi olarak görünür ve kullanabilirsin :)

18. Hocam etkinlik basladi team adminlerden hic biri detayli bir bilgilendirme konusu acmamis.

Avantaj kutulari gelecekti ortada yok.

19. aynen ne olur ne olmaz forum açıklamasında öle yazmıyordu spectrum etkinlik pusat oyun poison pusat ve spectrum ise sınırsın kullanım diye yazıyodu tam anlamış deilim adminler bize kesin bilgi verirse daha yararlı olucaktır

floppy43 bunu beğendi.
  20. TEHLİKE

TEHLİKE User

GG nin nasıl 40 uriye düştüğünü anlamadım, anlatırsanız bende hesabımı ona göre yaparım. Eğer dediğin gibi gg 40 uriye düşürse 18 kapıyı geçik zeta açılıyor 19. açılıyor mu hesaplamadım ama. 18 kapıda havoclarını kesin fullersin.

Şimdi gelelim gg nasıl 40 uriye düşüyor, benim kaçırdığım bir şey mi var? X2 zamanı gg lerde indirimde mi oluyor? Bilmiyorum o yüzden soruyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.