Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TEHLİKE

TEHLİKE User

Ben neredeyse oyuna 1 yıl ara vermiştim dolayısıyla bu yeni etkinliklere pek aşina değilim. Geri döneli 1 ay falan oluyor. Bulabilirsem o konuyu bakayım bakalım

2. Darion26

Darion26 User

Görsel tasarım olduğu için pusat olması gerekli.

floppy43 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kıyamete soralim o hemen soyler yerini :)

4. bunlar görsel olduğu için pusat almamızmı gerekiyor yani :(

floppy43 bunu beğendi.
  5. Darion26

Darion26 User

Malesef :/ Şahsen bende pusatın gerekmemesini isterdim :D

floppy43 bunu beğendi.
  6. LadyLady

LadyLady User

Küfür bir kenara ceza almamak için hakaret ediliyor. Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama support'a iletiyoruz fakat dönüş alamıyoruz.

Örneğin aşağıdaki gördüğünüz kişi özelden hakaret ediyor hemde durduk yere...

Sonuç? Ceza almadı... Annenizin karnında ne demektir ya.

7. TEHLİKE

TEHLİKE User

Konuyu görür umarım :) Kimseninde bilmemesi ayrı bir ilginç yada yazmak istemiyorlar :)

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cagirdim ben merhaba de kismindan:)gelir yardimci olur:)

TEHLİKE bunu beğendi.
  9. TEHLİKE

TEHLİKE User

Sanada ayrıyetten teşekkür ederim ;)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. vip = %5 indirim paketi = %25 x2 günü indirimi = %30,%25,%15 işte ben bunların %30 lusunu beklicem o zaman açıcam totelde işte %60 = 40 uri = 1gg

11. ama çokda uğraştırıyor neden böle yapmışlarki o zaman etkiside yok bu kadar zor olmamalıydı direk gemi niyetine geçmesi lazı mbunuda diğer tasarım gemileri gibi

floppy43 bunu beğendi.
  12. 1 zeta 1400 ila 2400 ortalama bir tıklama sayısı ile açılıyor ve üst üste yaparsan zetaları havoc çıkma ihtimali artar x2 gününde alacağın anahtarları ve günlük dosyalarınıda hesaba katarsak yapacağın oldukça mantıklı bir iş.

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Konuşmacı Köşesi 'nde sabit konuların arasında " Geliştirme , Gemi , Tasarım , PET v.b. İndirim Günleri " isimli konuda var fakat benim yetkiler alındıktan sonra pek güncel değil. :)

.*CapTain*., TEHLİKE ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. bu yeni çıkan sandstorm ve lava pusatı aldım ancak ikiside lazeri kesik kesik ateş ediyo bu bir hatamı düzelicekmi yoksa bilerek böyle dandik şey mi yaptılar lava pusat için tamamen hayal kırıklığı geminin görünüşü çok güzel ancak berbat lazer atıyo eğer düzelmicekse kimse almasın tavsiye etmiyorum acayip berbat lazerleri sürekli aralıklı ve ince bir lazer atıyo

15. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu tür indirim vs. gibi şeyler merkez tarafından belirleniyor.

İyi forumlar

TEHLİKE ve ÈrroR_™ bunu beğendi.

16. Evet

17. vimma

vimma User

beyler size tavsiyem indirim paketiniz ve vipiniz varsa %30 indirim toplam 56k veya 70k arası goliath centaur diye bir tasarım var birleştirmede gerek yok görselliğe bence %10 darbe puanı veriyo cok iyi bi tasarım tavsiyem o ben yaptım 10 saat kaldı açılmasına bekliyorum :)

18. Asla Centaur almayın. Çöpten başka bir şey değil :)

vimma adlı üye belli ki yeni bir oyuncu ve gözünde çok büyütmüş ama gereksiz bi gemi.

19. TEHLİKE

TEHLİKE User

Tamam cavap yazan herkese teşekkür ederim tekrardan konu kilitlenebilir :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.