Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. #tOrk#

#tOrk# User

görsel tasarım dyor.. bence de bu durumda hepsi gereksiz.. ben lavalar için uri harcadım, pişmanım.. :(

2. Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. tasarımları çıkartmak çok zor değilki. sabahtan beri alfa beta yaptım ve işin güzel yanı alfadan sanstorm pusat ve droit tasarımı çıktı. betadan droit tasarımı çıktı ve 10 k uri fazla verdi aynı tasarımı çıkarttım diye

4. floppy43

floppy43 User

arkadaşlar şu Mikrotransistörler neyin nesi oluyor Nasıl kullanılıyor ben bir tane ürettim ürettikten sonra Mikrotransistörün yani üretilen Mikrotransistörün nereye gittiğini bile bilmiyorum bunlar tam olarak ne için üretiliyor ben ürettim 1 tane ama ne için ürettiğimi bile bilmiyorum yeminle hadi onuda geçtim neyde ve nasıl kullanılacağını bile bilmiyorum bu neyin nesidir ben anlamış değilim oyun daima eksik işler yapıyor dediğim de ise bana kızıyorlar arkadaş yaa ondan sonra bizler suçlu çıkıyor şimdi benim üretmiş olduğum Mikrotransistörler nereye uçtu??? ben onu ürettim ama nerede olduğunu bilmiyorum nereden bulucam ürettiğim şeyi ? Yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla...

5. floppy43

floppy43 User

yaa arkadaşlar bu ürettiğim Mikrotransistörler nereye gitti ? ve bunu Nasıl Kullanıcam ?

6. arkadaşlar şuan alpha beta gamma delta kapılarından birini yapsak pusat gemi tasarımını kesin ve kalıcı olarak veriyor mu ?

7. Nokay

Nokay User

Kalıcı olarak veriliyor fakat tasarım olduğu için sadece pusat gemin varsa kullanırsın

8. aynen kalıcı olarak veriyor.ilk kapı bitirişinde garanti tasarımı alırsın.sonrasında şansa bağlanmış.diroit tasarımları ise ilkindede %10 şanasa bağlanmıştır.başka sorununuz yoksa keyifli forumlar.

9. telaşlanmanıza gerek yok.mikrotransistörünüzün bi yere gittiği yok.birleştirme kısmında diroit tasarım kısmına gelirseniz ne kadar sahipesi olduğunuzu görebileceksiniz.bunun haricinde ekipman envanter kısmındanda görebilme şansınız oldukça yüksektir.mikrotransistör şu an için sadece diroit tasarımı üretmede kullanılmaktadır.başka sorununuz yoksa iyi birleştirmeler.

10. bu kapılardan kesin olarak kalıcı pusat verme süresi ne kadar ne zaman kadar pusat veriyor kapılar kalıcı olarak ? etkinliğin süresi ne zaman kadar,

birde kapılardan çıkan pusat tasarımı gerçek pusat tasarımıyla aynı özellikte dimi 16 lazer felan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Temmuz 2016
  11. 7 Ağustos .. Normal Pusat gibi aynen

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Etkinlik 7 Ağustosa kadar.

Pusat tasarımının özellikleri diğeri ile aynıdır.

Etkinlik hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

13. cücücüm

cücücüm User

Sayın smod o konudan hiç bir şey anlamadım şahsen. Neyse siz bana bu droit tasarımlarının ve yeni gemi tasarımlarının (pusat ve spectru) oyunumuza + bir katkısı olacak mı onu yazın yeter :) örneğin: lava pusat vuruşa şu kadar etki eder ya da tp ve şp gibi.

14. peki bu orjinal pusat mı bazıları sadece görüntü olarak geliyor pusat diyor özelliklerini taşımıyor 16 lazer gibi

15. Kaç konu açtın sen böyle? Her cümle için ayrı ayrı açmışsın resmen

16. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz.

İyi forumlar

17. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Pusat gemisinin tasarımıdır.

Özelliği yoktur.

Fakat pusat gemisinin tasarımı olduğu için orijinal veya sahte gibi bir olay olamaz.

Pusat gemisine sahipseni tasarım olarak seçebilir ve kullanabilirsiniz.

İyi forumlar

18. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bunlar sadece tasarımdır.

Örneğin ; Spectrum gemisine sahip olan biri Lava Spectruma sahipse tasarım olarak kullanabilir.

İyi forumlar

19. nasıl aldın onu anlatabnilirmisin birleştirmede yok onlar sadece lava var

20. lordakium kesiyorsun planlar çıkıyor daha sonrada birleştirmeye geliyor ama planlar çok zor çıkıyor
    lordakiumdan pusat diroit planı
    boss lordakiumdan specturum diroit planı
    uber lordakiumdan pusat veya specturum tasarım planları çıkıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.