Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. plan derken nano çanta ferlanmı düşüyor
    yoksa direk tasarım olarakmı geliyor

2. [​IMG]
    bu şekilde bişey çıkıyor bunu aldıktan sonra aynı lava pusat tasarımı gibi montaj kısmında bir tasarım çıkıyor gerekli parçalar varsa birleştir deyip birleştiriyorsunuz

3. ben direk tasarımı veriyor sanıyodum değmez o zaman gerekli parçalar çok zor yapılıyor bir tek mızrak aldım ben onda 180 bin uri harcadım tasarımları almam.

4. katılıyorum uğraşmaya değmez tek alınabilecek tasarım pusatın sanstrom tasarımı o kolay kapıdan çıkıyor

5. aynen birikmiş gg vardı çok sayıda kapı yaparken çıktı çokta iyi oldu kapı yapmaya devam ediyorum fazladan 10 bin uri veriyor her kapı

6. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

artık şu chatteki soruna bir çözüm bulun ben tr1 de oynuyorum tüm serverlerde böylemi bilmiyorum ancak millet chatte ana bacı bırakmıyor birbirine spam desen akıyo ne yazdığımızı göremiyoruz cm mi kalmadı darkorbitte anlamadımki

7. BALYUMRUK

BALYUMRUK User

sonuna kadar haklısın bence ama chatte yediğimiz küfürlerin haddi hesabı yok nekadar bilsemde takmadıklarını sinirle buraya yazıyoruz işte

8. xxl-vega

xxl-vega User

tr3 te gece bazen geliyorlar da gündüz chat bomboş, ne admin ne cm. supporta yazıyoruz oto. mesaj atıyorlar. hiç mi cm-admin başvurusu yapan yok anlamadım ki...

9. cücücüm

cücücüm User

Bunlar ekipman da gözüküyor mu?

10. tr6 global chatte adamın teki terör örgütü propogandası yapıyor sabahtan beri kimsenin sesi çıkmıyor bu nasıl iştir?

11. [​IMG]
    Gereken yapılsın teşekkürler

12. buraya deil supporta atıcaksın bunu

13. Ne kadar mızrak droit düzenini inşa etmiş ve 40 saat zaman dilimini beklemiş olsam da, şu an ödülü al kısmına tıklayınca ödül gelmiyor. Yardım lazım lütfen.

14. aynen

15. aynen

16. Bende almayı planlıyordum eğer düzelmicekse almıyım ama sornadan düzelecek ise alayım bilgi verin modlarım

17. mızrak uçuş düzeni ile mayın argesi birleşiyomru.yani %100 artış olurmu mayın hasarında.

18. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu konu için supporta başvurun.

Gerekli incelemeler yapılacaktır.

İyi forumlar
    Merhaba

Mayın argesi var ise mızrak vuruşu artmaktadır.

İyi forumlar

19. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu sizin fps vs. türü şeylerden kaynaklanan bir şey olabilir.

İyi forumlar

20. aynen sanırım sorun genel ve merkeze bildirilmesi gerekiyor üretenlerin hepsinde topla aktif olmuyor..herkesmi supporta başvuracak..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.