Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 13 civarından beri darkorbit teyim chat gözükmüyor odalar filan ne yapacağım kimsede sorun yok galiba konu açan olmamışş

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Farklı Tarayıcılar deneyiniz.

Bende Chrome da chat çalışmıyor ama Mozillada çalışıyor.

iyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  3. hep çalışıyordu bugünmü sıkıntı çıktı .s

4. TECNOTİC

TECNOTİC User

Supporta ıp adresini at chatini düzeltirler ıp adresini internetten ıp sorgulama yazarak öğrenebilirsin.

5. iki seçeneğide denicem teşekkür ederim

modum firefox etki etmedi. oyuna girince sunucuya bağlantı koptu diyor yardım.
    ıp adresi olmadan yolladım supporta sorunu cevap bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Temmuz 2016
  6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

O zaman Supportun cevabı inşallah sorununuzu çözer.

iyi forumlar.

**K**A**S**A**P** bunu beğendi.
  7. inşallah :) konu kilitlenebilir veya silinebilirse silinebilir teşekkür ederim :)

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz isteğiniz gereği konu kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

9. Arkadaşlar 7 ağustosa kadar alpha beta gamma kapısından birini yapana pusat mı veriliyor?

10. kardeş pusat deil tasarımını veriyor yani pusat olmadan kullanamassın

11. xxl-vega

xxl-vega User

Spearhead kullanıyorum. Arkamda pusat var ve ondan kaçıyorum. Menzilinden çıkıyorum tam kaçtım derken arkadan yeniden sıkmaya başlıyor. Fakat aramızda benim ona lazerimin ulaşamayacağı kadar mesafe var. Nasıl oluyor bu? Oyun açığını mı kullanıyorlar ne yapıyorlar?

12. ya adam da çark vardır senin peşinden geliodur yada internetin kasmışdır sen kaçtığını sanıyorsundur fakat aslında başa baş gidiosunuzdur.

13. xxl-vega

xxl-vega User

Diğer oyunlarda bağlantı sorunları yaşamazken sadece bu oyunda bu tarz şeylerle karşılaşmak nedense ilginç geliyor bana

TEHLİKE bunu beğendi.
  14. aynen

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nasil yani anlamadim ben,resimdeki gibimi diyorsun :)

16. GREED

GREED User

Yani şimdi normal spectreumun prizmatik kalkanlamasıyla aynı renk şekil vb halde mi ?

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. Darion26

Darion26 User

Örnekle açıklıyım spectrum yeteneği açtığında gemi üzerinde beliren saydam bir öbekten çıkan mavi ışıklar şeklinde gemide zaten mavi biliyorsun. Poison tasarımında bu şekil birazda olsa değişir ve yeşil olurmu diye sormuş :)

GREED ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. alpha 18/34

beta 30/48 sizce kac ggye hepsı açılır 700ggye aılırmı

gamma 30/82

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hmm tesekkur ederim aydinlandim:) cevap vereyim bilmiyorum :) bilenler yardimci olur :)

GREED bunu beğendi.
  20. admınım cevap erken gelırse ıyı olur :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.