Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S_W_A_T

S_W_A_T User

açılmaz 700 gg ye benim gama 52/82 alfa 0/34 beta 14/48 800gg açılmadı hiç biri

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

acilmaz,2 bini bile gecebilir.yarım kalanlar ve son parcalar daha zor cikiyor.

3. TEHLİKE

TEHLİKE User

Geçenlerde 4-2 de banada oldu bu üstelik internetimde problem olmadığından da eminim. Bir daha ki sefere video çekeceğim video olmadan anlamıyor kimse :)

4. Darion26

Darion26 User

Tahmin ediyim klan A ilemi başlıyo :D

5. bu oyunda namusu ile oynayan oyuncu sayısının azlığı senin sorununun baş nedenidir

adminleri gectim oyun yönetiminin de bunlardan haberi var fakat kimse bir şey yapmıyor ne deliller ne ıspatlar sunduk adamlar hala daha oynuyor

6. cücücüm

cücücüm User

alfa kesin açılır hatta ikincisi yarılanır. diğerleri açılmaz ama betaya 3-5 parça faLan kalır. şansın yaver giderse az da uri basarsan o da açılır.

7. ben hepsinide acarım 700ggye

8. xxl-vega

xxl-vega User

Klanı bilemiyorum da ismi SAVAŞÇI, VRU'da oynuyor. Server TR3.

9. Darion26

Darion26 User

Herneyse düşündüğüm klan olabilir mi diye sormuştum ama oyunda çok var böyle adamlar.

10. -solo2008-

-solo2008- User

Geçen benzer bir olay benimde başıma geldi arkamda bir pusat spearhead'la kaçıyorum çarka taktım dondurdum kaçıyorum hızım 618di özellikle dikkat ettim, beni çok rahat bir şekilde yakaladı ki internetimde bir problem yoktu.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda oyuncu ve klan ismi vererek,onları teşhir etmeniz uygun değildir.

Hile yaptığını düşündüğünüz kişileri,Supporta bir video çekerseniz,gerekli incelemeler yapılacaktır.

Bazen sizin kullandığınız uçuş düzenleri,karşı tarafın kullandığı uçuş düzenleri,bu yazdıklarınızı etkilememktedir.

Hızlarına beslediğiniz maden bitmiş olabilir.

İnternetinizin hızından kaynaklanan grafik hatası olabilir.

Keyifli Forumlar.

Batuhan0003450 ve BUGATTİ•VEYRON bunu beğendi.
  12. xxl-vega

xxl-vega User

Hile yapanları videoya alarak supporta attığımız zaman incelenmiyor, biliyoruz.
    Madem etkilemiyorsa neden uçuş düzenleri var?
    Sırf besleme bitmesin diye hıza 2000 den fazla promerium basmıştım. Şuanda 23383 dakika var bitmesine.
    Diğer oyunlarda internetimle alakalı sorun yaşamazken neden sadece bu oyunda sorun yaşayayım? İnternetimde sorun YOK, eminim.

13. eğer pvp de iseniz ve kaçıyorsanız sizi porttan atlatmamak için pete vurdurarak kovalıyordur sizi atlatmayan petin lazerleridir..

14. -solo2008-

-solo2008- User

Bir petin 62k vurması nasıl mümkün olabilir?

BUGATTİ•VEYRON ve xxl-vega bunu beğendi.
  15. xxl-vega

xxl-vega User

Petin ulaşamayacağı hasarı yedim kardeş. 20k falan yesem tamam kabul pet vurdu derim

16. butun urıyı bastım 700 gg degerınde urı bastım beta açıldı gammanın 42 parça ve alpha 32 parçada suan

17. Gemi kendisini tamir etmeye başlıyor hala kombo gemi tamiri devreye girmiyor konfi ve uçuş düzeni değiştirince giriyor bu ne biçim saçmalık derhal düzeltin bunu !!!

18. Sakin ol :confused:

19. Savaşın ortasında oldu adam kombo açıyor benimki devreye girmiyor deliye döndüm gemi kendini tamir ediyor ama kombo hala devrede değil normalde gemi tamir etmeden önce devreye girer

20. Ben o sırada geminin pete yakın olması gerektiğini duymuştum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.