Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Mobil işlemlerde bir takım sıkıntılar yaşanıyor olabilir.

2. seahorse04

seahorse04 User

Ne zaman duzelecegi hakkinda bilgi var mi ya da herkeste bole sorunlar yasaniyormu ?

3. Ben de az önce sms ile vip aldım numarayı yazıp gönderin sonra mesaja evet yazıp gönderin ama yeterli bakiye var değil mi onay için de ücret kesiyor o yüzden olabilir belki :confused:

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kesin sorun var diyemem belki işlemlerde bir hata yapıyor olabilirsiniz.

URIDIUM > URIDIUM AL > Gelen pencereden Premium & Abonelik > 1 Aylık Premium ( Sepete ekle ) > Ödemeye git > Cep telefonu ile öde > Cep telefonu ile devam et > Açılan pencere içine örnekteki gibi numaranı yaz. Sana onay mesajı gelir onayladığında bakiyede hem onay mesajı hem VIP miktarı varsa normalde alırsın.

Eğer işlemerde ve bakiyede sorun yoksa sistemde bir sıkıntı olabilir. Bir süre bekleyip 1-2 gün sonra da deneyebilirsin.

5. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

15 dakika oncede aynisi bana oldu telefonuma onay kodu geldi EVET yazdim yolladim 41 kurus mesaj ucreti alindi fakat çarima ne vip geldi ne de indirim tekrar EVET yazdim yolladim yine mesaj ucreti aldilar 41 kurus bu sefer geldi zaten bosuna para oduyoruz ustune ustluk daha da fazladan oduyoruz

6. ben aldım da geldi :D öyle gözüküyordu ama 30 k çektim 12 k geldi şükür

7. seahorse04

seahorse04 User

Ya herzaman yapiyordum o islemi islemde sıkıntı yok isleminiz alindi siparisiniz bekleniyor diye ekran var biliyorsunuzdur umarim ondan sonra telefona mesaj geliyor Evet yaziyorum gönderiyorum hemen darkorbit sisteminde hata diye mesaj geliyor ve işlem iptal oluyor..

8. seahorse04

seahorse04 User

Bide payby.me uzerinden gerceklesiyor ya payby.me turkiyede iptal oluyor kapatiliyor diye bisey duymustum belki de kapanmis olabilir mi ?

9. seahorse04

seahorse04 User

Arkadaslar arastirdim payby.me turkiyede kapanmis bazi sebeplerden dolayi o yuzden hata aliniyormus bilginize... Yani cep telefonundan islem hayal oldu gibi..

10. вeяgαмαłı[TS61] adlı varım 4 aydır bu hatayı veriyor lütfen artık açın rica edeyim cevap yazın.

Orda kimse varmı
    Cevap yazanвeяgαмαłı[TS61] adlı carim 4 aydır calmdown hatası veriyor nezaman acicaksiniz

вeяgαмαłı[TS61] adlı hesabım bu hatayı veriyor yardım edin daha ne kadar sürecek bu rica ila arz edilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2016
  11. 1 ağustos olmuş hala etkinlikler bölümü boş ne zaman belli olucak ağustos etkinlikleri takvimde ?

12. bugün yarın adminlerimiz orayı doldurur merak etmeyin.

13. 30k çekip 12k geldiyse zarar etmişin :D

14. Paybyme tikini kaldır da dene bişey farkeder mi :D mesela

15. takvim ne zman guncellenır

16. orion admin bu akşama hazır olucak dedi başka biri daha konu açmıştı ordan gördüm

17. umarım xiki olur

18. alamazsınız ilk başta aynı sunucuya düşmeniz gerekir

19. cd-bo1,2 aegise etki ediyormu ediyorsa süreleri tahminen ne kadar olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.