Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

butun gemi yetenekleri dedigin icin olur buyuk ihtimal :)

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ediyor,% 20 + 30 % 50 yapar buda misal 30 saniyede doluyorsa kalkan basma 15 saniyede dolar.

3. teşekkülrer bende öyle düşünmüştüm
    uri vermeden önce iyice öğrenmek lazım,boşa uri harcamak istemeyiz :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ByHardy

ByHardy User

Bildiğimiz gibi seprom nadir bulunan bir hammadde örnek 1000 adet gibi bir miktar açık artırmaya koyulabilir.

5. [​IMG]
    bu konuyu güncelleme ve fikir havuzu kısmına açıp anket eklemelisiniz

cengiz-55 bunu beğendi.
  6. cengiz-55

cengiz-55 User

ve hatta bence her uzayli vurdugumuzda uzaylinin bize verdigi hasara göre cokca seprum cöpü olsun

_________TÜRK bunu beğendi.
  7. Vip indiriminden yararlanamıyorum herkese sürekli geliyormuş bana da bir kere geldi kullandım bidaha gelmedi sadece uridium indirimi geliyor

8. cengiz-55

cengiz-55 User

Alman serverinden baktim bende malesef biz ler halen o kunuda yeterli gelisemedik

9. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Konularınız ve Mesajlarınız birleştirilmiştir.

Görsel olarak paylaşma şansınız varsa size daha iyi yardımcı olalım

Mesajıma nasıl resim eklerim.

iyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. şirketime ait bir oyuncuyu sevmediğim için sürekli mayın ile rahatsız ediyorum. bu davranışımı video'ya çekip ilgili merciye atacağını söyledi. sizce bu suç mudur?

11. LegoLaS72

LegoLaS72 User

iyi GünLer . oyuna yeni basladım kullanıcı adımı degısmem ıcın e-posta aktıvasyon dıyor ama postama maıl gelmıyor ne yapabılırım ?

12. support vermez malesef ,arkadaşımızın dediği gibi hesabınız değeri fazla savcılığa verin.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

forum ana sayfada aciklama sozluk kisminda mail gelmesi icin resimli anlatim var oraya bakarmisiniz.

14. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu bir suç değildir.

Supporta başvurulsa bile bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.

İyi forumlar

15. Suç değil ban sebebide değildir ban almazsınız ama siz yinede oyuncuları lütfen mayın ile rahatsız etmeyin.

**EIC-CIE** bunu beğendi.
  16. çok teşekkür ederim, yüreğime su serptiniz. kilitlenebilir.

ne yaptıklarını bir bilseniz mayın atmanın az bile olduğunu düşünürsünüz. cubi'ye gelenleri teker teker patlatıyorlar, düşman şirket ile ittifak kurup x-6 haritasında portal'dan çıkışları engelliyorlar. tüm server oyuncuları onlardan nefret ediyor.

17. deli12345

deli12345 User

Barracuda keserken sadece son patlama anında mayın misali 35 bin civarı vururdu.. su anda bir tanesini kesene kardar 4-5 defa bu hareketi yapıyor..aynı dert saboteurdada var. yeni versiyonmu yoksa hatalı hallerimi [​IMG]

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2016
  18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İmha ettiğiniz Barracuda mı yapıyor ? Bir aralar görünmeyen barracuda gelip yanında patlayıp hasar veriyordu. Belki yine öyle bir durum olmuş olabilir.

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sabateurlar yapmazdi ama yapiyorlarsada onlarida resim edip sporta bildirin.

20. 26erman26

26erman26 User

SAYIN CM VE ADMINLER ağustos ayı etkınlık takvimi cıkmamışken hazır eger bu ay galaksi kapılarında x2 yok ise eklemeyi düşünebilirmisiniz herkesin ihtayıcı vardır eminim .. saygılar

-***QRQ***- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.