Genel Konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 8 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbit Uriudyum Fiyatları Çok Pahalı

1. Evet Kesinlikle...

90,9%
  2. Hayır Ben Zaten Kralın ogluyum :D

9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bazılarımız için hala görevlisiniz :) S-MOD _KIYAMET_ :D

2. seahorse04

seahorse04 User

arkadaslar peki Innial uzerinden nasil odeme gerceklestirebilirim bi bilginiz varmi ?

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Görevli olmasam bile forumda fırsat buldukça yardımcı olmaya çalışıyorum. :D Teşekkür ederim. :)

4. Dissenter

Dissenter User

Kredi kartıyla alıyormuş gibi alıcaksın.

5. Bende şöyle oldu düşman oyuncuları yok et görevi gemi veya şirket farketmez.
    2 tane kalmıştı 4 kişi kestim saymadı ama korsan haritasındaydım farkedermi :D yani sayması lazım dı

6. global avrupa 3.

7. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

8. Revontuli

Revontuli User

dün orıon admın aksam saatlerınde guncellenır demıstı takvım hala hıcbırsey yok neden kımse onem gostermıyor artık

9. sonuçda onlarda insan işleri çıkmış olabilir herhalde bu akşam yada yarın akşam gelir bende başka bi konuda dün akşam gelir die okumuştum

10. Aliens

Aliens User

Arkadaşlar @ORION'unda yapabileceği bir şey değil. Merkez Ekip takvimi güncellemez ve ülke takımlarına iletmezse adminler de paykaşamaz. Anlayışlı olmada yarar var.

11. Revontuli

Revontuli User

o zaman bıgpoınt eskısı gıbı belkıde onem vermıyor artık pazar x3 de blıt sale etkınlıgı cıkmıstı %350 ındırım gelmısken urı cekecektm ındırım aktıf ıken urı satın alacagm zaman hepsı normal gozukuyordu bır yanlıslık vardı alamadm ne zamandır oysa bu ındırımı beklerken artk fazla onem verılmedıgını dusunmeye basladm oysa o kadar para yatırdm oyuna

12. ööö bu x2 ne zaman gelicekya baya uztti adminler arkadaslarrim cildirdi ya

13. etkınlık takvımını guncellermısınız admınlerım

14. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Gün sonun da yayınlancaktır.

Konuya gereken cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

15. 26erman26

26erman26 User

bencede zaten player sayısıda oldukca az böyle bir oyunun yavaş yavaş yok olup gitmesi cok kötü

16. HYDRA

HYDRA User

arkadaş ben kapı yapmaya başlamadn önce her hafta x2 geliyodu şuan 1 aydır x2 yi bekliyorum yok böyle bişey ya

17. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Gün sonuna doğru yayınlancaktır.

Konuya gereken cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

18. galaxy kapısı ödülleri artıran etkilik en son ne zaman geldi ve önümzdeki günlerde tahmini ne zaman gelebilir

19. HYDRA

HYDRA User

en son ramazan bayramında geldi yani nerdeyse 1 ay

20. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

Herkes uridiumlarını kasıyor, katlayıcılar çekiliyor, petler vızır vızır kutuları topluyor. Her gün besmele ile girilen pvp haritaları küfürlerle terkedilirken, kimiside şükür edip yollarına devam etmektedir.
    Her geçen günün ardından Allah Allah nidalarıyla foruma akın eden oyuncular Çift kapı ödülü ne zaman gelecek diye sormaktan kendini alıkoyamıyor, modlarda bunları görmemezlikten gelip "ya havle.." deyip yollarına devam ediyorlardı.
    Chatte Cm ler oyuncularla bu yüzden kavga ediyor.. Ardı arkası gelmeyen banlar süreki artıyordu..
    ve Bunu gören Bigpoint sadece arkasına yaslanmış purosunu çekiyordu.

.-KrogeR-. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.